2777
2789
عنوان

اگه یه چیزای بد تو گوشی دختر خواهر تون ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 90 پست
نه منم تو یه سنی یه شیطنت های کوچیکی این مدلی داشتم الانم سالم دارم زندگی میکنم. خدای نکرده فیلم یا ...

تاپیک بالا بخون

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لطفا نگو۱۹ سالشه دیگه بچه نیست

میترسم لطمه بخوره چون جدیدا لباس زیر های ست یا مدلای خاص میگیره باهاش عکس میگیره

به تو چه😐😐

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

میترسم لطمه بخوره چون جدیدا لباس زیر های ست یا مدلای خاص میگیره باهاش عکس میگیره

بابا تو از کجا‌میدونی اصلا چقدر فضولی

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

عزیزم اون ۱۹سالشه یک فرد عاقل و بالغ هست کسی حق دخالت تو زندگیشو نداره حتی خانواده نزدیک خودش !

چون دقیقا چندوقت پیش لباسای باز و لباس خواب خریده بود فقط در حد عکس گرفتن با لباسا فکرم امروز رفت سمت رمانا

گوشی بعقیه نباید نگاه کرد حتی اگ خودش داد 

من واقعا با این مورد خیلی مشگل دارم 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻