2777
2789
عنوان

بنظرتون به کراشم بگم خوابشو دیدم😐

127 بازدید | 19 پست

سلام خوبین

بچها من اوایل اشنایی با کراشم خیلیی جدی برخورد کردم باهاش به طوری ک الان اون جرعت نمیکنه زیاد بهم نزدیک شه

الان من میخام سر حرفو باز کنم بنظرتون ضایس حالشو بپرسم بعد بگم خوابتو دیدم خوابم بد بود نگرانت شدم؟

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من گفتم الان شوهرمه😂 با اینکه واقعا خوابشو دیدم ولی همش مسخرم میکنه 😂میگه میخواستی سر حرفو باز کنی ...

وای عزیزمممم🥺😍🤣 منم واقعنی خوابشو دیدم اونم چند بارر

بنظرت بگم چی دیدم؟

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤
وای واقعااا اون چی گف؟😍🤣

پرسید چی دیدی و گفتم خواب دیدم یه بچه کنارت بوده شبیه خودت خجالت کشیدم بپرسم بچه خودته یا نه😂😂گفت خب میپرسیدی😂😂

البت خیلی آدم باشخصیت و مودبیه

بستگی داره کراش تو چطور باشه.پررو نشه...

Hell is empty and all the devils are here