2777
2789
عنوان

زن علیه زن تا کجاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 85 پست
خب شاید نمیدونه این مردا تا زن رو وابسته خودش نکنه نمیگه متاهله به منم خیانت شده جدا شدم از نامزد سا ...

تا جایی که نمیدونسته بی گناهه

ولی به بهانه وابستگی به یک بیشرف که ذاتش براش رو شده 

بعد فهمیدنش ادامه بده با همچین کثافتی اونم یه لجنه

عه؟وقتی مردای کثیف به کوچیک و بزرگ و متاهل و مجرد رحم ندارن و به همه پیشنهاد میدن پاک و معصوم و گول ...

اره بخدااا مردا همشون ذات کثیف دارن همشون 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا جایی که نمیدونسته بی گناههولی به بهانه وابستگی به یک بیشرف که ذاتش براش رو شده بعد فهمیدنش ادامه ...

این مردا خیلی لجن هستن یه کارایی میکنن بدبخت زنه نه راه پیش داشته باشه نه راه پس

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

تا عقل نباشد جان در عذاب هستانگار نر خرا کودکن زنا شیطانن میان گولشون میزنن!!جرات ندارن پیش خودشون ا ...

اره بخدااا جای تربیت این نره خراااا بقیه رو خراب میدونن حکایت زنی که شوهرش بهش خیانت میکنه میگه زن خرابن نخیر جانم شوهرت خرابه

این مردا خیلی لجن هستن یه کارایی میکنن بدبخت زنه نه راه پیش داشته باشه نه راه پس

هیچ بهانه قابل قبول نیست

نهایتش قبل اینکه حقیقت رو بدونه باهاش رابطه جنسی برقرار کرده

کسی که فقط خودش رو ببینه و حس کنه بدون نر نمیتونه زندگی کنه و به فکر بقیه انسان ها نیست خودشم انسان نیست

بهتره اینجور اشخاص به جای اینکه تو نقش قربانی فرو برن رذالت خودشون رو بپذیرن و راه درست رو انتخاب کنن

وقتی زنها میرن زن دوم میشنهمین واسه اثبات مقصر بودنشون کافیه

خب اون مردی که زن دوم میگیره مقصر نیست 

اون زن احمق که به شوهرش اجازه گرفتن زن دوم دادههم مقصر نیست 

اونی که زن دوم میشه مقصره 

نخیررر همشون مقصرن

اره بخدااا جای تربیت این نره خراااا بقیه رو خراب میدونن حکایت زنی که شوهرش بهش خیانت میکنه میگه زن خ ...

عزیزم

چه کسی که خیانت کرده چه کسی که باهاش به طرف مقابل خیانت شده و آگاه بوده هر دو خرابن

خب اون مردی که زن دوم میگیره مقصر نیست اون زن احمق که به شوهرش اجازه گرفتن زن دوم دادههم مقصر نیست ا ...

من گفتم آقایون مقصر نیستن؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

هیچ بهانه قابل قبول نیستنهایتش قبل اینکه حقیقت رو بدونه باهاش رابطه جنسی برقرار کردهکسی که فقط خودش ...

خب پس اون مرد نباید تاوان پس بده راحت به زنش خیانت کنه ول کنه بره راحت به زندگیش ادامه بده ؟؟؟؟

حداقل خانوادش بدونه چه گندی زده

خب پس اون مرد نباید تاوان پس بده راحت به زنش خیانت کنه ول کنه بره راحت به زندگیش ادامه بده ؟؟؟؟حداقل ...

صد در صد زن طرف مقابل حق این رو داره بدونه با چه بی شرفی داره زندگی میکنه

ماه پشت ابر نمیمونه کسی که ذاتا هرزه ست دستش یه جا رو میشه 

تاپیک روقفل میکنم شما زن ها میخوایین جنس خودتون رو خرب فرض کنید نمیشع تفکر شمارو تغییر داد