2777
2789
عنوان

گوشیم رو هک کردن همه عکسام همه چی ابروم رفت😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 40 پست
نه بابا فقط صدای صوت قران اومد

شارژت میره 

من یبار پیش اومد شارژم رفت 

این سری جواب ندادم رد کردم هکم کردن 😭

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

نپرسیدی اگه باز زنگ زدن باید چکار کنم؟

گفت جواب نده به هیچ وجه رد هم نکن تا خودش قطع بشه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره همین الان بردم یه جای خوب که تخصصشون اینه حتی مدل گوشی که هکم کردن رو گفت و نشونم داد و حتی گفت ...

خب خداروشکر میتونه کمکتون کنه جای نگرانی نیست

وقتی گوشیت درست شد استوری میزاری به همه میگی جریان عکس های sexi کار من نبوده هکر بوده،همه حرفتو قبول دارن

شماره اون آقارومیدی بهم خواهش میکنم

مغازه دارن 

صبح رفتم مغازشون بهت میدم شمارشون رو 

بهم درخواست بده اینجا نمیشه شماره بنده خدارو گذاشت

ممنونم ازت فراموش نکنی التماست میکنم

نه عزیزم 

شماهم پیش اومده براتون ؟

بخیر گذشت ؟؟تا فردا میمیرم و زنده میشم اون اقاهه گفت نت گوشیت هم حتی روشن نکن چون بدتره

آره بابا نگران نباش

با گوشی یکی دیگه این کارو کن. آشناهارو خبر کن یبار ازشون اخاذی نکنه.

واسه من یه خارجیه بود بهشون پیام داده بود پول میخواست، دوستام فهمیدم یارو هکر بوده بلاکش کردن