من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اتفاقا پیره ولی سرکار میره پا درد داره نمیتونه خم بشه راه بره ، داداشای بی غیرتم حتی یه زنک نمیزنن که چطوری ،شوهرم پول داره ولی نمیده میگه ب من ربطی نداره .خودمم درس میخونم سرکار نمیرم فقط از مجردیم این دوتیکه رو دارم بفروشم بدم بهش دلم خیلی اشوب
چقدر شبیه منی. منم چند سال پیش یه پلاک و زنجیر از دوره مجردی داشتم و برای پدرم فروختم . اصلا پشیمون نیستم و وجدانم راحته که هر کاری می تونستم برای پدر و مادرم انجام دادم
خدا خیرت بده
تو دانی و عالمی سراسر دانند گر از تو خموشم از فراموشی نیست!
الان به پدرت کمک کنی باور کن خدا بهترش و یه روزی چه تو این دنیا چه اون دنیا برات جبران میکنی اون پدر ...
بخدا خییییلی دلم میسوزه ، داداشای بدرد نخورم هیییچ کمکی نمیکنن منم تا مجرد بودم سرکار میذفتم نصف نصف حقوقموبهش میدادم الان شوهر کردم سرکار نمیزاره اختیار پولای شوهرمم دست من نیست خیلی دلم میسوزه