2777
2789
عنوان

تجربیات من از لیزر موهای زائد🌊🐚🤍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 10028 بازدید | 281 پست
من بیکینیم که مثل مال نوزاد شده😂

عالی میشه واقعا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

.

الان سیل درخواست دوستی مردا میاد واست

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مشکلی پیش نمیاد فقط باید ۳ یا ۴ سال از اولین پریودتون گذشته باشه بله کل بدنو لیزر کردم

به شما گفتن جلسات شارژو چن وقت یبار بیا 

به من گفت هروقت ۲۰درصد مو رشد ورد بیا شارژ

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
من دو با رفتم و بیشتر نشد ادامه بدم شرایطم مساعد نبود با همون دوباری ک رفتم موهای زائدم پنجاه درصدش ...

اگه تونستید حتما ادامه بدید که نتیجه عالی بگیرید🤍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

نه موقع ورزش اصلا اسفنجی نزن تو مهمونی و اینا منظورم بود افرین که ورزش میکنی😍مظمعنا انقدر اندامت زی ...

مرسی عزیزم💕

اره اسفنجی میزنم ولی خب واقعا طبیعیش قشنگ تره و لباسا خوشگل تر دیده میشن 

من همه ی لباسا از پایین تنه اندازمن از بالاتنه گشادن و شلخته دیده میشن🙃