2777
2789
عنوان

مصرف رازیانه برای رشد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 58 پست
لطفا دیگه جو ندینمن دوره طب سنتی رو گذروندمفقط برای کسانی که کیست سینه دارن یا مستعد کیست سینه هستن ...

عزیزم من سنی ندارم ۱۹ سالمه

ضرر داره ینی؟ مثلا دو روز یک بار یه لیوان بخورم یا نصف لیوان اوکیه؟

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

برادر من پزشکه میگه روزی ۳۰ تا کیس داریم ک بخاطر رازیانه کبدشون رو از دست دادن و اکثرا سرطانی شدن شا ...

وا مگه میشه

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه هفته

با یه هفته اینجوری شدیییی

بیتاثیر نیست. ولی درستش عرض رازیانه با عسل هست. یا همون دم نوش با عسل

با عسل بخورم اوکیه ینی؟

انفاقا گیاهی خطرناکه نخور با خاطر خودت میگم

امشب میشه سه شب که میخورم

ولی خب قطع میکنم هفته ای یبار میخورم

دیگه امشبو دم کردم 

با یه هفته اینجوری شدیییی

ارع اینجور نبود یه بار بخورم مثلا ماهی یه هفته میخوردم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
برادر من پزشکه میگه روزی ۳۰ تا کیس داریم ک بخاطر رازیانه کبدشون رو از دست دادن و اکثرا سرطانی شدن شا ...

بعد از کجا فهمیدن همه ی اینا از رازیانه به وجود اومده؟

عزیزم مشکل کبدی از غذاهای ناسالم به وجود میاد نه از رازیانه

از روغن های سرخ کردنی و نباتی

از شکر سفید

از فست و فودها و سس و خیلی از مواد ناسالمی که امروز ما داریم استفاده میکنیم و مردم اصلا خبر ندارن و دارن میخورن.

شما میگی رازیانه هورمون داره بله هورمون داره اول هم گفتم زیادش و برای کسایی که کیست دارن خوب نیست ولی هیچ ربطی به کبد نداره.

شما اگر نگران هورمون رازیانه هستی از این ببعد لب به مرغ های بیرونز نزن مخصوصا بال و رونش چون پدرجد رازیانه هورمون داره و اوناست که سرطان به وجود میاره.

بعد از کجا فهمیدن همه ی اینا از رازیانه به وجود اومده؟عزیزم مشکل کبدی از غذاهای ناسالم به وجود میاد ...

چون خودشون گفتن رازیانه دم میکنیم میخوریم به پزشک 😂باشه شما بخور یه بی سواد بیشتر از جامعه حذف میشه جامعه پاکسازی میشه

چون خودشون گفتن رازیانه دم میکنیم میخوریم به پزشک 😂باشه شما بخور یه بی سواد بیشتر از جامعه حذف میشه ...

منکه بی سوادم

شما که باسوادین میشه لطف کنید بگین همه ی باسواد ها مثل شما اینقدر بی ادب هستن؟

عزیزم من سنی ندارم ۱۹ سالمهضرر داره ینی؟ مثلا دو روز یک بار یه لیوان بخورم یا نصف لیوان اوکیه؟

عزیزم باید بری پیش یک دکتر طب سنتی

طبق علائم و شرایطت بهت میگه چقدر بخوری

ولی روزی یک لیوان زیاده

در زمان پریودی هم اصلا نخور خونریزی رو زیاد میکنه.