بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه اره بچه من یه ماهونیمه مریضه سه بار به خاطر ریش بردم دکتر آخر سر پلیسلین داد خوب شد خداروشکر روز بعد اسحال و استفراغ الان یه هفته این جورین بچه آب شده کلا
صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
تلقین میکنن شاید انفولازا باشه تهش با انتی بیوتیک و استراحت حل میشه میخوان بلای کرونا رو سر ملت بیار ...
کدوم تلقین گرفتارشدیم سینه ات اینقدردردمیگیره اب نمیتونی بخوری تب سردمیکنی زیرعرق میشی توان توجونت نیست تاچهارقدم میری ضعفت میزنه من یه داروخونه فقط داروتقویتی گرفتم غیرماهیچه وعصاره ماهیچه میوه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
واسه کرونا یک سری ها گفتن کشته نمیده که دیدیم داد بسه بیماری با کسی به خدا شوخی نداره
بله داد ولی میتونی تحقیق کنی ببینی همه اونا که فوت شدن از ترس بوده نه خود بیماری و گاها کسایی که زمینه ایی درگیر بودن !بیماری ساختگی توانایی کشتن نداره