سلام من امروز جلسه اول لیزرم بود بکینی وخط ...باسن و زیر بغل کاش برام موثر باشه .دستگاهشون ترکیبی بود ۲۰۲۴ . طبیعی حس میکنم که الان اگه مورد ازدواج پیش بیاد اعتماد بنفسش رو دارم هرچند که پوست بدنم خشکه و شاداب نیس ۳۸ سالمخ
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تاپیک بزنید اطلاعرسانی کنیدنه در تاپیک دیگری درگیری درست کنید
درگیری وجود نداره اگر شما نخواهید ایجاد کنید
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
حکم شرع شما نگفته نگاه بی لذت حلاله گفته نگاه فقط در ضرورت مرگ و حیات و درمان جایزه. ضمنا به امضات ارجاع دادم چون حضرت عباس پدرشون ملزم به این حکم بودند گفتید از کجا اومده خدمتتون گفتم. حالا که دوست ندارید چیزی رو بپذیرید با آرامش عبور کنید
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تو زندگی واقعی تونم اینجور رفتار میکنید؟ به یکی حمله میکنید و بعد اخرش میگید کسی نظر نخواست؟ ادب هیچ انصاف رو چجوری سرلوحه کردید؟ بفرمایید بحث رو شما شروع کردی و حالا که پاسخی نداری توهین میکنی.
عزیزم دوستم خب از اول ببینمن کلا در سکوت بودمبه استارتر هم اصلا چیزی نگفتمیه کسی یه فتوایی داد من هم ...
عزیزم عادت ی سری ها اینجا اینه. حمله میکنن از خودشون حکم شرعی میدن بعد که میای پاسخ میدی میگن اینجا جاش نیست. به اونی که حکم من دراوردی داده کاری ندارن چرا چون مطابق اصول فکری شونه و دوست دارند اینجور باشه دین. دین ساخته ذهن خودشون.
دقیقا عزیزم دقیقاگل گفتیو اینکهبه هیچ عنوان تحمل نطری مخالف نظر خودشون رو ندارن سریعا بدرفتاری نیکنن ...
مهم نیست مطمئنم دعاها بی اثر نیستن اما اگر به حق نباشن سراغ خود آدم میرن و خیلی از بلاها ناشی از دعاهای خودمونه