2777
2789
عنوان

تو عقد از همسرم پول بگیرم یا نگیرم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 104 پست
نه بهش بگو بذار کم کم مسئولیت پذیری رو یادبگیرهبگو من یادآوری نمیکنم ولی مثلا ۵ هر ماه‌ یچیزی بین ۳ ...

اره مستقیم بهش نمیگفتم پول بزن 

مثلا میگفتم فلان چیزو دیدم میخوام بخرم خودش پول میزد 

یا میگم مانتو میخوام می‌برد میخریدیم

ولی من پول میخوام😂از ماه بعد ازش میگیرم ک مسئولیت پذیریش بیشتر بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ینی چی اونموقع اگه همسرتون بگه حسابامون یکی باشه چی باید بگی من هیچ نمیدونم چجوری باید این مسائل ...

خوب این داره واضح میگه چطور آدمیه و چطور فکر میکنه 

اینکه شما چی بگی مهم نیست

تصمیم روشما میگیری که آیا همچین فردی رو میخوای یا نه

شما نمیتونی افراد را با بحث وجدل عوض کنی 

ولی میتونی کسی که مناسبت نیست انتخاب نکنی وبا افراد دیگه ای آشنا بشی

منم روم نمیشه اصلامیگم وقتی درامدش بیست سی تومن بیشتر نیستدیگه چه انتظاری میتونم داشته باشمتازه رو پ ...

آخه بگی پول بده میگن داری که 

اونوقت چی بگی مثلا 

بعد زیاد رو این مسائل حساسیت نشون بدی یجوری نیست ؟

یعنی آدم شاغل باشه باید بازم‌ از شوهرش پول بگیره؟اخه گناه دارن تو این گرونیشایدم اشتباه فکر میکنم‌چو ...

اره ب نظر منکه باید بگیره 

مردا نباید فک کنن چون زن شاغله نباید  بهشون پولی بدن یا کمتر بدن 

ازش بگیر عادتش بده ک بدونه زن خرج دارهپدر من هیچوقت خرج نداد الانم نمیده ی هزاری نمیده میگه خرج دیگه ...

پدرت مرد زرنگیه مادرت ساده ولی نفقه مادرتو دختراش بگردنشه تا اخر عمر ،دخترهم در خانه پدر نفقه داره ولی پسر تا هجده سالگی نفقه داره بعدش پدر وظیفه ایی نداره و دختر تا وقتی مجرده در خانه پدر نفقه بگردن پدر هست بعد که دختر ازدواج کرد به گردن شوهر 

مردا اینارو میدونن ولی ببینن زن پخمس و حقشو نمیخواد نمیدن البته مردای بی دین و ایمان