اره حدود یک ماهه یاد گرفته دستشو بگیره به دیوار یا مبل و تخت و ... بلند بشه بعد مدام این کارو میکنه ...
چقد سخت من فک میکردم تا یسال خیلی شیطنت نکنن بچه ها🥲
میگم وسایل هطرناکو از دسترسیش هارج کن ایمن باشه خونه
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دخترای من از دو سالگی کم کم بهتر شدن و کارای من کمتر شد .بنظر من سختترین سال سال اوله .
اخه من بچگی های هر بچه ای رو دیده بودم تا این حد اذیت نداشتن گاهی مینشستن زمین و با اسباب بازی هاشون بازی میکردن. بچه ی من کلا میخواد آویزون میز ها و کشو ها و در و وسایل بشه
من فک میکردم تا یسال فقط غذاشو خوابشو باید اوکی کنم.... بچهای ما واقعا اروم بودن🥲
من خودم تو اقدامم البته
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اخه من بچگی های هر بچه ای رو دیده بودم تا این حد اذیت نداشتن گاهی مینشستن زمین و با اسباب بازی هاشون ...
خب آره هر بچه ای یک جوره ولی در کل بیشترین شیطونیشون همین یکی دو سال اوله دیگه . و یه نکته دیگه اینکه بچه های دیگه رو شما کل روز رو که باهاشون سر و کار نداشتی . از یک روز چند ساعتشو نهایت دیده باشی .
عزیزم برگشتی خونه اخلاق و رفتار شوهرت باهات بهتر شد ؟مشکل نداشتن رابطه چی اونم درست شد؟بعد برگشت را ...
در کل آره اخلاقش بهتر شد چون قبلا با کوچیکترین مشکل میگفت پاشو برو از خونم بیرون! الان واقعا هیچ حرف بدی نمیزنه و چون از روزی که برگشتم باهام بحث نمیکنه . فعلا که اینجوریه حالا ببینم از این به بعد چی پیش میاد