2777
2789
عنوان

چقدر خیانت زیاد شده تن و بدن آدم میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست
با چشمای خودم خیانت هم جنسمو دیدم به شوهرشداغون شدم تا یه هفته به خودم نمیومدم برا اولین بار تو زندگ ...

واقعاً خیلی‌ بد شده خیلی دوران بدیه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا لعنتشون کن به حق پنج تن برن زیر تریلی از وسط دو نصف بشن یه سنگ بزرگ از اسمون بیوفته رو سرشون

راننده تریلی چه گناهی کرده؟؟

برای خیانتکار مرگ خالی کمه باید عذاب بکشن

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
ظهر الفساد فی البر و البحر اللهم عجل لولیک الفرج

👍

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
راننده تریلی چه گناهی کرده؟؟برای خیانتکار مرگ خالی کمه باید عذاب بکشن

پس تو اتیش سوزی آتیش بگیرن 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

آخه مگه میشه حرص نخورد

کشتی غرق شده رو نمیشه با قاشق خالی کرد،فقد روح و روان خودتو بهم میریزی 

یکسری کارا نباس انجام میشد ک ب اینجاها نکشه الان ک کار از کار گذشته جز شل کردن راهی وجود نداره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

ادم کلا خودش بگیره باد نبره

مه به اینکه بقیه رو قضاوت کنی یعنی دیدی یکی ی مشکلی بهش پیش میاد  میشینن در موردش میگن میخندن طعنه کنایه میزنن.  بخدا.   خدا ی روزی رو همون ادم  تو همون شرایط میذاره

فقط میتونم بگم خدا ما رو به حال خودمون رها نکنه

پس تو اتیش سوزی آتیش بگیرن

🤣🤣🤣جگرشون بسوزه سزاوارتره

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.