2777
2789
عنوان

بابام منو میزنه بهم فحش های بدی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 34 پست
اون دروغ بود اینو نمیدونم ولی برام سواله چرا توی نی نی سایت یهویی یه عنوان 3 4 تا ازش میاد 😂😐

از هم دیگه ایده میگیرن 😂😂😂😂😂یکی گفت شوهرم منو زد پربازدید هم شد روز بعدش ی نفر دیگه هم گفت شوهرم کتکم زد و اونم پربازدید شد 😐😂 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

از هم دیگه ایده میگیرن 😂😂😂😂😂یکی گفت شوهرم منو زد پربازدید هم شد روز بعدش ی نفر دیگه هم گفت شوهر ...

یا مادر شوهرا هستن یا خود شوهرا و یا تاپیک های خیانت حالام ددی ها 😂😂😂

نی نی سایت نیست که دیوونه خونست 😂😂

البته بلانسبت استارتر که حرفاش به واقعیت میخوره منظورم اون تاپیک قبلیه بود

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مخالف زدنم. اما خودمو جای اون بزارم باز بهش حق میدم. اینجا کاربرا ادای روشنفکرا و روان شناسا رو د ...

میدونین من پدرم نه تا به حال کتکم زده نه اجبار کرده بهم اختیار داده و تاحالا دست به کار اشتباهی نزدم 

عزیزم واقعا خیلی سخت برای پدر و مادر که تمام وقتشون رو برای تربیت و رفاه بچه ها میزارن توی این دوران سخت و گرانی، دیدن سیگار کشیدن   فرزند

ناراحت نشو اونا حق داشتن سعی کن با رفتار خوب و حرف گوش کردن اعتمادش رو جلب کنی

کسایی هم که اینجا می‌گن کارش درست نبوده پدر و مادر نیستن و سنشون کمه

از خودت مراقبت کن  گول دوست بد نخور  که آیندت رو خوب بسازی 

موفق باشی

یا مادر شوهرا هستن یا خود شوهرا و یا تاپیک های خیانت حالام ددی ها 😂😂😂نی نی سایت نیست که دیوونه خو ...

بله درسته 😁😂

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱