2777
2789
عنوان

همونم که گفتم تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفای استارتره قبل از ایشون تو پست های اینستا بوده یه عده آدم زودباور میشینیم براشون غصه میخوریم

وااااااا واقعا منم میخواستم بگم این عکسو از کجا آوردی فک کردم تنظیمات سایته عوض شده 

وااااا یعنی چی مارو اوسکول کرده 

اره ولی همینو میشه درست کرد ولی زمان میبره و شایدم توانشو بگیره من بابام از اینا بدتر بود مامانم چون ...

به پیر شدنش نمی ارزه

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نمیدونم چرا هربار باور میکنم

وای ما رو بگو چقد حرص خوردیم براشون.الان اینستا چک کردم اونجا یه چیز دگ نوشته شده .اینا  اگر ادم نشن خدا نمیبخشتشون چون اینا باعث میشن مجردا از ازدواج کردن بترسن 

ما ساده ایم خواهر

منکه تصمیم گرفتم دگ تاپیکا رو نخونم هروقت چیزی خواستم برم نی نی سایت سرچ کنم .هم کلی حرص خوردم هم وقتمو کلی هدر دادم الانم معلوم نیس داستانش واقعی باشه یا نه  . اگر کسی مردمو  سرکار میذاره خدا هدایتش کنه 

حرفای استارتره قبل از ایشون تو پست های اینستا بوده یه عده آدم زودباور میشینیم براشون غصه میخوریم

شما ۱۸ دی عکس داستان رو گذاشتی که زده دو روز قبل یعنی ۱۶ دی و تاپیک اسی هم مال ۱۶ دی هست🥴 پس نگه اون مال دو روز پیشه من ۵ روز پیش

که ما رو قانع کنه

✒️