2777
2789
عنوان

همونم که گفتم تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا فکر کن تونستی یه بار راضیش بکنی از خونه بری بیرون 

دفعه ی بعد رو میخوای چیکار بکنی ؟

میخوای کل عمرت رو اینجوری بگذرونی ؟

با همچین آدمی ؟

یه فکر اساسی برای خودت بکن 

چون با یه بار راضی کردن این آدم چیزی تغییر نمیکنه 

حالا فکر کن تونستی یه بار راضیش بکنی از خونه بری بیرون دفعه ی بعد رو میخوای چیکار بکنی ؟میخوای کل عم ...

نه میخوام راضی بشه دائما برم باشگاه

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

دیوانه است؟ 

باورم نمیشه از خونه پدرتون از اازادی و راحت و بیخیال گشتن میاین خودتونو اسیر این ادما میکنین؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
دیوانه است؟ باورم نمیشه از خونه پدرتون از اازادی و راحت و بیخیال گشتن میاین خودتونو اسیر این ادما می ...

هه

خونه پدرم از زندانی بودن فرار کردم و وارد رابطه با این ادم شدم،نمیدونستم این از خونه پدزم بدتره

میتونی درستش کنی ولی خیلی سیاست میخواد ببین رابطه رو خودتم مشتاقی یا نه

تروخدا بهم یاد بدید

نه زیاد،چون ازش بدم میاد و خستم میکنه،کلافه میشم از دستش

میتونی درستش کنی ولی خیلی سیاست میخواد ببین رابطه رو خودتم مشتاقی یا نه

وقتی مشتاق باشی اونم بیشتر میخواد باهات رابطه داشته باشه بگو شنیدم باشگاه ک بری خیلی بدنت نرم میشه و واسه ی رابطه خوب آمادگی بیشتر میشه و ……بگو میخوام برات خوش هیکل ترین باشم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما

انشالله خدا خیرتون بده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بخدا مارو روانی کردید شما کاربرا این اگ رو تو حساس بود ازت مراقبت میکرد نه که بزنتت اوسکول گودزیلا

مشکل روانی داره مردک 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد