2777
2789
روشن فکریم ی حدی دارهبخدا خودم شوهرم با یکی باشه شوهرمو جر میدم ب اون دختر میگم توروخدا مواظب باش گن ...

استادمون روانشناسه 

میگه یه مراجع داره که داره که با یه مرد متاهل تو رابطه اس چرا؟ چون میخواد به خودش ثابت کنه هرکسی رو که بخواد میتونه به دست بیاره 

من به هیچ عنوان به مردای خیانتکار حق نمی‌دم ولی خب همجنسای خودمم می‌شناسم که بعضیاشون چقدر خطرناکن 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

شوهر منم لباس زنونه(از این ست ها و لباسای خفن و پاره پوره)میفروشه نگم برات که چه حالی هستم.یکسال میشه با یه دختره هست دختره با اینکه همه چی رو میدونه ول کن نیست 

شوهرمم براش همش استوری عاشقانه میزاره ،کلیپ عاشقانه براش میفرسته باهم بیرون میرن شب تا صبح.چت .تماس....

فقط خدا از دلم خبر داره هر روز دارم بیشتر خورد میشم انگیزمو برلی همه چیز از دست دادم ......

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان شوهراسی صدردصدخطاکاره ولی خداییش محکم باشیم تحت هرشرایطی

بیایدخدارودرنظربگیریم حتی اگه توی این کره ی خاکی هیچکس دوسمون نداشت ونسبت بهمون محبت نداشت وپرازعقده وخشم بودیم

میشه خویشتن داربودمیشه کمترآرایش کردمیشه کمترپادادمیشه کمترسبک بودمیشه آدم خودش رونگه داره تایه زندگی که هیچ بلکه سه تاخونوادروازهم نپاشونه

این عاشق شدنو....قبول ندارم اصلاانسان همع چیزدست خودشه میشه پاشوازگلیمش درازنکنه وجلوی خیال پردازی های بی ازحدش روبگیره وحدودرورعایت کنه

میدونم وقتی آدم کمبودداره خیلی چیزامیخوادوخیلی حساشکل میگیره احساسش شیرینه اینکه یکی بهتون اهمیت بدخ اینکه یکی بخوادتون اینکه یکی درکتون کنه

امااگرتوی هرچیزی خدارودرنظربگیریدتمام اون شیرینی براتون زهرمارمیشه

انشالاخدابه دلتون آرامش بده اسی

عزیز دلم درد خیانت خیییییلی سخته 

مثل این میمونه پشت دستتو با قاشق داغ کنن خوووب که میسوزونت بعدم ردش میمونه هر وقت نگاش میکنی یاد اوریت میشه چرا سوزوندنت و چقذر سوختی 

اگر نمیتونی ببخشیش دوتا راه داری اکر جایی داری بری وجدا بشی 

اگر جایی نداری بشینیو به روت نیاری 

(میدونم خییییییلی سخته به روت نیاری  یجا بغضت میترکه و بهش میگی )

اگر بچه داری صبر کن اگر مریض باشه ادامه بده که فکری برا خودت بکن 

اگر بچه هم نداری فعلا اصلا نیار

انشالله خدا سر براهش کنه به توهم ارامش بده❤️

الان چرا یه مرد باید به من درخواست دوستی بده مگه چی گفتم اینجا😐

میخواد باهات بصورت خصوصی در این باره بحث کنه😂😂

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

واقعا راننده بودن شغل بدیه

من پدرم از جوونی به عنوان شغل دوم مسافرکشی میکرد...الآنم که بازنشسته شده اسنپ کار می‌کنه.

انننننقدر چیزای وحححشتناک تعریف کرده...

از پیرزنی که پیاده نمی‌شده و مبلغ بالا پیشنهاد داده برای اینکه یک ساعت پدرم بره خونش😑

تا دختر جوانی که یه دفعه شلوارشو زده بالا و  ببخشید خیلی عذر میخواهم گفته جنس و ببین🤬

تازه پدر من مومن و با خداست و مثلاً طرف رو سریع پیاده می‌کرده و میومد برا مامانم تعریف میکرد که چه قدر آشغال تو خیابونه...

دقیقا رفتار زنهای بد باعث میشه راننده اسنپ فکر کنه همه زنها اینطوری هستن و طمع کنه

نه شوهرم از من مطمئنه میگه دنیا خرابه 

آخه سوار اسنپ شدم پسره دم مدرسه دخترونه اینقد بوق زد و تیکه انداخت منم عصبی شدم گفتم آقا رعایت کن بچه تو ماشینه!دستگیره در و شیشه ام نداشت جونم به لبم رسید تا رسیدم مقصد

همسایه ماهم دوخت و نصب پرده انجام‌میده یبار زودبرمیگرده خونه اعصابش خراب بوده زنش سوال میکنه اونم‌می ...

ارع بخدا ازین زنا زیادن 😐🤦🏻‍♀️و یه کاربر الان مسخره میکنه میگه حضرت یوسف، مگ همه مردا زنا کارن یا خیانتکارن نمیفهمم

همسر من هم شرایط مالی هم ظاهری خوبی دارهولی خیانت نکرده و نمیکنه چه حرفیه میگید شما عزیزمـاین چیزا ف ...

انشالله که خدا همسرتون رو براتون نگه داره ولی نصیحت خواهرانه اگر مسئله خیانت براتون خط قرمز پررنگی هست حدود زندگیتون رو محکم تر کنید هیچ کس از وسوسه شیطون در امان نیست . خود من با اینکه زنم و مقیدم همیشه پناه به خدا می برم 

واقعا راننده بودن شغل بدیهمن پدرم از جوونی به عنوان شغل دوم مسافرکشی میکرد...الآنم که بازنشسته شده ا ...

فقط خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
انشالله که خدا همسرتون رو براتون نگه داره ولی نصیحت خواهرانه اگر مسئله خیانت براتون خط قرمز پررنگی ه ...

اونکه صد البته همیشه در هر حالی و برای هرکاری باید توکل به خدا داشت 

تنها مامن هر مخلوقی خداست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تو این شغل خیلی خیلی بیشتره میدونی چرا چون خیلی راحت میتوننن آشنا بشن هر دو شماره همو دارن مسافرو را ...

فاز کسایی که میگن شوهرتون مشکل داره رو نمی‌فهمم شوهرم اوایل زندگیمون تواسنپ بود بیشتر وقت‌ها من باهاش میرفتم یه چیزهایی دیدم که گفتم کارت رو عوض کن جلو خودم خانمهامیشستن تو ماشین یه حرکت‌هایی میزدن که من خجالت می‌کشیدم یکی سیگار می‌کشید یکی بلند بلند بااآهنگ میخونداصن یه وضعی بود بخدا شغل مزخرفیه نزارید شوهراتون تواسنپ کارکنن 

شوهر منم هوله و به خیلیا پیشنهاد داده ،یه سریا محلش ندادن و همونجا تموم شده یه سری از زنا هم از خدا خواسته قبول کردن ،یه سری از زنا هم خودشون  اول به شوهرم پیشنهاد دادن .

شوهر من خیانتکار ولی اون زنایی که پا دادن با اینکه میدونستن متاهله چی ؟ نظرتون درباره این زنا چیه ؟ 

اینقدر بدم میاد این جمله را همه یاد گرفتن میگن شوهرتو نگه دار ،عیب از شوهرته اون زنه تعهد نداره

زنه تعهد به من نداره اما آیا انسانیت هم سرش نمیشه ؟

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....