2777
2789
خب؟مرده لاشی بوده دیگه زنه از هوا باردار شده؟ من با زنه کاری ندارم چون از اینا تو جامعه هست نمیتونم ...

مرده ک یه لاشی بوده زن اولش خیلی خوشگل وخانم ولی این هرزه خانم چی زندگی یه زن ودوبچه رو نابود کرد حتی نمیزاره بچها برن پیش مادرشون از بس بدجنسه

والا منم تا تنها بودم اصلا نمی‌دونستم این چیزارو تا. وقتی که با نامزدم بیرون بودیم عطر میخریدیم علنا ...

نمیدونم چرا همه تو این سایت علیه همجنس خودشونن 

از ماست که بر ماست 

همه شرایط الان خانما نتیجه همین ضد زن بودن جامعه ماست 

خوبه منم مثلا شما رو تو خیابون دیدم میخندین تو دلم بگم خراب سبک سر فلان و فلان ؟ 

انقدر فشار میارن که همه عقده ای میشن 

برای جبران کمبوداشون جامعه رو به گند بکشن 

اینا همه نتیجه غفلت خانواده هاس البته و قضاوت بی مورد

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین دیگه اصن ما بگیم مردء خرابه ذاتش بده مورد دارهاگه ما حواسمون ب خودمون باشه باهرکی از راه میرسه ...

ای گل گفتی واقعا چی میشه اینقد راحت کراش میزنن رو کسی که نمیدونن حتی زن داره یا نه!

نامزدتون چه ویژگی داره؟؟؟ اخه چرا تو دیدار اول باید پیشنهاد بدن

کی پیشنهاد بده ؟

نامزدم داشت با فروشنده مرد درباره اون پاساژ صحبت می‌کرد یهو زنه اومد گفت من اطلاعات دارم توضیح میدم برات ... اومد گفت آخرشم بحثو کشید که خانواده شوهرم بهم بدی کردن الان تنهام .... بعد به نامزدم گفت شمارو انگار تو تور گردشگری دیدم نامزدم گفت من شمارو ندیدم ... 

ویژگیاشم خوش صحبت خونگرم کاری .... ولی زنه اونجوری کرد می‌گفت چقدر فوضوله... بعد گفتم داشت نخ میداد می‌گفت جداااا؟ گفتم آره اصلا خبر نداشت فکر میکرد خیلی داره حرف میزنه فقط 

بعدش بخدا برگشتنی یه ماشین بهمون زد از بس چشمش رو منو نامزدم بود 

اینکه میگین مرد باید وفادار باشه درسته

ولی من به چشم دیدم زنایی رو که هر کاری میکنن تا طعمه شون پا بده.

دوست سابق خودم به مرد همسایه یه پیامک های داده بود که شرمم میاد بگم. آخر به زور اونو کشید خونش

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

ربطی به خوشتیپی نداره دختر ۱۴ ساله آویزون یه مرد متاهل با ۳بچه شده مرتیکه نه پول داره ن قیافه زنش فه ...

مرد به اون دختر ۱۴ ساله پا داده بود؟ 

اخه ۱۴ ساله ها که عقل تو سرشون نیست . هورمونهاشون تصمیم میگیره! 

اون نامرد نباید جواب میداد

اره چهره اش به دل میشینه جذابه همیشه ام خوش پوشه عطر میزنه کلا از اول همینطوری بود

خیانت جنسی بوده ؟؟

الان چی میگه؟؟ پشیمونه ؟؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
نمیدونم چرا همه تو این سایت علیه همجنس خودشونن از ماست که بر ماست همه شرایط الان خانما نتیجه همین ضد ...

من خودم مدافع زنا هستم و بازم اعتقاد دارم که آسیب پذیرن...

ولی اجازه بده نپذیرم وقتی دید نامزدم تمایلی به صحبت نداره شالشو از رو بالا تنه ش بکشه کنار که معلوم کنه ..... دیگه عطرو گذاشت اومدیم بیرون اصلا..... اون روز دنیای من عوض شد کلا..... خیلی خیلی خوشبین بودم به همجنسام... 

عزیزم خدای نکرده خدای نکرده تا وقتی یه اتفاقی برای آدم پیش نیاد آدم نمیتونه درک کنه وقتی یه خانم خی ...

درک میکنم واقعا حس تنفر طبیعیه منم نخواستم احساسات استارتر رو سرکوب کنم فقط جمع بستن کار درستی نیست از اینجور تاپیکها زیاد دیدم همه ام زیرش نفرت پراکنی کردن ولی با اینکه جامعه آماری خیانت تو مردا بیشتره ولی تاپیکی به عنوان مردای خراب زیاد شدن نمیبینم یکی دوتا بود که همه اومده بودن زیرش دفاع کرده بودنن که پدر خودت اینشکلیه همه رو جمع نبند خب اینهمه پارادوکس این وسط چی میگه؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

من خودم مدافع زنا هستم و بازم اعتقاد دارم که آسیب پذیرن...ولی اجازه بده نپذیرم وقتی دید نامزدم تمایل ...

چی بگم 

نمیشه تفکرات کسی و تغییر داد 

خوشبخت باشین 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مرد به اون دختر ۱۴ ساله پا داده بود؟ اخه ۱۴ ساله ها که عقل تو سرشون نیست . هورمونهاشون تصمیم میگیره! ...

مرتیکه آدم خرابیه ولی زنش ابروشونو برد ماهم به خانمه گفتیم مقصر اصلی شوهرته و این بچه هست هنوز ولی یه حرفایی زد ک معلوم شد همچینم بچه نیست میگفت به زنت نمیگی خودم بیام بهش بگم یا با موتور نیا دنبالم ماشین بیار دست فرمونمو نشونت بدم 

من فاز بعضی بانوان تو این تاپیک درک نمیکنم طرفدار خانمای تن فروشن که حاضرن برا قروفر و خرج روزانشون ...

اصل حرف استارتر چیه؟! که زنه باعث شد خیانت شکل بگیره؟ وگرنه شوهرش خیانت نمی‌کرد؟ کی دفاع کرد از هرزه ها اخه یچیزی میگین هاا! شما یه نفر تو خیابون بهت مواد بده، میکشی؟ میگی نه براچی معتاد کنم خودمو. بااینکه میدونی موقتا آروم و سر خوشت میکنه. اگر مواد زدی از ساقی ناراحت میشی؟ یا از خودت ؟ مرد هم همینطور. منتها انقد شماها گفتین مرد همینه مرد ذاتش همینه تنوع طلبه غریزه و کوفت و فلان، که شده مجوز برای هرزپریدن مردا

از ازل روسپی و تن فروش و هرزه وجود داشت من نمیتونم از یه پتیاره خیابونی انتظار شرافت داشته باشم اون خیلی وقته بی شرف شده. هیچکسم نگفت نفر سوم بی گناهه

ما فقط میگیم مرد/زن متاهله که باید تعهد داشته باشه

اگر نداشت اگر خیانت کرد نگو عای نفر سوم تقصیر توعه

نه! تقصیر فرد خیانتکاره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
کی پیشنهاد بده ؟نامزدم داشت با فروشنده مرد درباره اون پاساژ صحبت می‌کرد یهو زنه اومد گفت من اطلاعات ...

خدایا 

جلو خودتون؟ ینی دید شما همراهشی؟ چرا حرفی نزدین؟؟ 

والا منم مرد بودم اینقدر دورم میچرخیدن هوایی میشدم