2777
2789
بخدا همینهشوهرم میگه توروخدا فقط اژانس بانوانمن کلا ۳ بار رفتممیگه دختره بچش پیشش بود میگفت داداش جل ...

یکی تاپیک بچه تو حانواده فقیر زده بیا اظهار فضل کن یکم خالی شی یکی دیگه رو گیر بیاری غیرما 🤣

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

همسر من هم شرایط مالی هم ظاهری خوبی دارهولی خیانت نکرده و نمیکنه چه حرفیه میگید شما عزیزمـاین چیزا ف ...

دقیقا به ذاته شوهر خواهر من جونش در بره اصلا به زن دیگه نگاه بد نمیکنه ولی شوهر من چندبار لو رفته .درحالی ک همه میگن ده برابر خواهرم خوشگلم ولی اون شوهرش حیا و شعور و جنبه داره

ولی کاری نمیه کرد الان ۹۰ درصد مردا همینن هرکی بگه نه دروغه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسایه ماهم دوخت و نصب پرده انجام‌میده یبار زودبرمیگرده خونه اعصابش خراب بوده زنش سوال میکنه اونم‌می ...

چه جالب می تونم باور نکنم؟ چون شیخ رجبعلی خیاط با همچین اتفاقی چشم برزخیش باز شد. اگر این آقا به درجه عرفان نرسیده شک نکنید خاطرشون بلوفه

باز این مردا با خاطرات یوزارسیف گونه شون😏

چرا نباشه؟مگه همه زن ها شل و ولن که مردها شل و ول باشن

همسایمون رو هم میشناسم ۲۵ ساله دیوار به دیوار ما هستن تا حالا ندیدم‌هیچ وقت به دیگران‌نگاه کنه همیشه اخمو با سه من سبیل و جذبه زیاد

پدرشوهرمم هیچ وقت حرف دروغ نمیزنه

😒😒😒😒

دقیقا به ذاته شوهر خواهر من جونش در بره اصلا به زن دیگه نگاه بد نمیکنه ولی شوهر من چندبار لو رفته .د ...

بله به ذاته

قبول دارم اکثر مرداسر و گوششون میجنبه ولی مرد خوبم هست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

همسر من هم شرایط مالی هم ظاهری خوبی دارهولی خیانت نکرده و نمیکنه چه حرفیه میگید شما عزیزمـاین چیزا ف ...

ای خواهر شوهر شما خوب ولی میدونی چه کسایی میان تو ماشین می‌شینن وچه کارهایی میکنن الان جامعه خیلی خراب شده

علکی نگید خودش میخواست خیانت نمیکرد واین چرت وپرتا واقعا زن ج...ن...ده خیلی زیاد شده تازه کیف میکنن ...

واقعا از خدا میخوام اینا که میان میگن زن ستیزی و این حرفارو میزنن میگن اون مرداگه خوب بودخیانت نمیکرد انشالله به حق علی یه زن خراب اویزون عشقن یا شوهرت بشه اونوقت ببینم بازم میای اینجوری بگی،شما برو از هر روانشناسی که میخوای بپرس میگن نیاز اولیه مرد نیاز جنسی اونه و نیاز اولیه زن عواطف و احساساتشه.مردا جوری هستن که اگه تحریک بشن به سختی میتونن خودشونو کنترل کنن چون خلقتشون اینجوریه اما یه زن خیلی راحتتر میتونه خودشو کنترل کنه ،من از مردا طرفداری نمیکنم از شوهرمم سرد شدم اما میگم اون زن که کرم میریزه باعث شکل گرفتن این خیانتا میشه خدا لعنتش کنه

چه جالب می تونم باور نکنم؟ چون شیخ رجبعلی خیاط با همچین اتفاقی چشم برزخیش باز شد. اگر این آقا به درج ...

عزیزم باور کن همچین مواردی هست 

حالا در همه ابعاد ممکنه به این حد از عرفان نرسیده باشن که چشم برزخی شون باز شه

ولی تو این موارد واقعا ادم خوب هست

برای شوهرخاله خودم و همسرمم پیش اومده شبیه این موارد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋