ما زندگی خیلی خوب وعاشقانه ای داشتیم اما ازبس زن هرزه و دختر هول وخراب زیاد شده وکرم میریزن وعشوه میان واسه مردا خودشون پیش قدم میشن پیام میدن پیشنهاد میدن به مردا خوشبختیمو زندگیمو آرزوهامو ازم گرفتن.خدا لعنتشون کنه و امیدوارم عاشق بشن و یکی همینجوری عشقشونو ازشون بگیره و تا اخرعمر بسوزن واقعا اینا شیطانن خدا جوابشونو بده فقط.خواستم بهتون هشدار بدم که نزارین تا جایی که میشه شوهراتون تو اسنپ کارکنه.من بعدازچندسال جنگ ودعوا به زور شوهرمو ازاین شغل کثافت کشیدم بیرون ولی دیگه چه فایده بعدازاینکه چندین بار بهم خیانت کرد منم سرد شدم و تصمیم به جدایی دارم حالا دیگه برام مهم نیس دوباره بره اسنپ کار کنه یانه چون من تودلم تصمیمو گرفتم و یه روز حتما جدا میشم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هر شغلی داشتهباشن تا خودشون کرم نداشتهباشن گسی زورشون نمیکنه
شغلی ک کمتر با دختر و زن در ارتباط باشه بهتره
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
پسر خالم ۶ ساله اسنپ کار میکنه....آنقدر زنش رو دوس داره من مطمئنم هیچ وقت خیانت نمیکنه....یعنی یجور دور زنش میچرخه....تو مهمونی ها زنش رو سرش جا داره....اصلا هنوز مردی ندیدم ک آنقدر زنش رو دوس داشته باشه....خانمش اگ ی اخم کنه مرده میره پیشش ک مینو چی شد دیدم از دور اخمات تو همه یعنی قشنگ میشه فهمید ک این آدم آدم خیانت نیس....ربطی به شغل نداره بنظرم
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
واقعیت دارهحالا ی عده می گن مرد باید فلان باشه متعهد باشه بابا مردا نصف زنا اراده دارن خلقتشون این ج ...
بابا گیر میدن
میشن شیطون
مردء ام میگه زنم از کجا میخواد بفهمه این چسبیده چرا بگم نه
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
کسی که خیانت کار باشه تو هر شغلی خیانت میکنه اون زنا شاید شغلشون این باشه مرد خودش باید متعهد باشه ش ...
تو این شغل خیلی خیلی بیشتره میدونی چرا چون خیلی راحت میتوننن آشنا بشن هر دو شماره همو دارن مسافرو راننده واینکه اگه تو این شغل شوهرت بهت خیانت کنه دیرمیفهمی چون هر هرزه ای سوارکنه بهت میگه مسافر بود