2777
2789
عنوان

رمان خونای عزیز تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره سفید و خوشگل و پولدار . لامصب همه چی تموم بودن.اگه پولدارم نبودن یه پسر جذاب و پولدار عاشقشون می ...

دقیقا بعد فکر آدم تو نوجوانی با کلی ریش پشم اینا خودش رو با این ها مقایسه کنه چقدر هم ناراحت بودم که مثل اینا نیستم 

دقیقا بعد فکر آدم تو نوجوانی با کلی ریش پشم اینا خودش رو با این ها مقایسه کنه چقدر هم ناراحت بودم که ...

دقیقا منم همیشه حسودیم میشد بهشون.ولی الان دیگه این حسو ندارم چون از بحرانش گذر کردم و از جوجه اردک زشت در اومدم.

دقیقا منم همیشه حسودیم میشد بهشون.ولی الان دیگه این حسو ندارم چون از بحرانش گذر کردم و از جوجه اردک ...

اره منم بهتر شدم خوب قیافم عوض شده بهتر شده الان ولی اون موقع خیلی بد بود 

آره الان پولی شدن.من خیلی کتاب داشتم.زمان دانشجویی یکی از دوستام گرفت بخونه دیگه درسم تموم شد و از ا ...

ر اعتمادی ک اصن نیست ب عنوان عتیقه باید نگ داشت چ حیف

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
دیگه خیلی سنت کم بود عزیزم.حداقل از 16شروع میکردی،،🤣

تقصیر دختر عمه م بود کتابشو خریده بود میخواست بده همه بخونن دیگه تو عمل انجام شده قرار گرفتم😅

دیگه نخوندم تا دقیقا ده سال بعدش که درسم تموم شده بود ازدواج کرده بودم دیدم حوصله م سررفته یادش افتادم پی دی اف شو دانلود کردم خوندم و این شد شروع رمان خونیم اندازه ی موهای سرم😊😂

نخوندم رماناشو ولی پگاه واقعا قشنگ مینویسه رماناشم اجتماعی عاشقانس

ببین هفت خط یا افعی بخون یکیشونوو

هرچییی رمانه از چشمت میفته

انقدرررر قلمش قویه 

اصلا یه سناریو جالبی داره که نگو

اول هفت خط بخون حتمااا

پی دی آف داره

اره 

ولی کانالای تلگرام داره 

ببین هفت خط بخون قفل میشی از زیبایی 

انقدرررر خوبه رماناش 

من ده ساله رمان خونم ولی هیچی به پای رمانای این نرسیده