2777
2789
عنوان

همین الان کجا و در چه حالی که اومدی نی نی سایت ⁉️😀

| مشاهده متن کامل بحث + 3254 بازدید | 288 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خو چه کنمممممم معتادم معتاد سایت البته فکر بد نکنین

الان داغی نمیفهمی دو روز دیگه که نتایج اومد مجاز به انتخاب رشته هم نشدی میزنی تو سرت 🥲

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

الان داغی نمیفهمی دو روز دیگه که نتایج اومد مجاز به انتخاب رشته هم نشدی میزنی تو سرت 🥲

خب یه راه حل بگو هعییی

البته تو اگه راه حل داشتی الان اینجا با من حرف نمیزدی سیسی خخخخ

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

خسته نباشی خانووم خدا قوت

مرسی عزیزم سلامت باشی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خب یه راه حل بگو هعیییالبته تو اگه راه حل داشتی الان اینجا با من حرف نمیزدی سیسی خخخخ

من امشب شب آخرمه که سایتم 

میخوام خودم کاربریمو تعلیق کنم یا ببندم 

گوگلم از تو تنظیمات غیر فعال کنم

هر چی برنامه اضافه دیگه هم بوده پاک کردم 

بشینم جدی این چند ماهو بخونم

دیدم تو هم مث منی گفتم بهت بگم تو دیروز منی دقیقا 

امسال نبین سال اولته کسی کاری به کارت نداره

سال دیگه نه تنها بهت دم به دقیقه گیر میدن، افسردگی هم بهش اضافه کن و... 

من امشب شب آخرمه که سایتم میخوام خودم کاربریمو تعلیق کنم یا ببندم گوگلم از تو تنظیمات غیر فعال کنمهر ...

موفق باشی عزیزم منم تو این چند روز همین کارو خواهم کرد

اتفاقا خانواده ی من همین الانش هم گیر میدن دیگه چه برسه به سال دیگه البته که انشالله سال دیگه این موقع دارم سر امتحانای سنگین دانشگاه حرص میخورم

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

موفق باشی عزیزم منم تو این چند روز همین کارو خواهم کرداتفاقا خانواده ی من همین الانش هم گیر میدن دیگ ...

همین که میگی تو این چند روز... یعنی باز میخوای از زیرش در بری😂

من فقط برای خودت گفتم، بازم هر طور خودت صلاح میدونی عزیزم

امیدوارم تو هم موفق باشییی

همین که میگی تو این چند روز... یعنی باز میخوای از زیرش در بری😂من فقط برای خودت گفتم، بازم هر طور خو ...

ممنون بابت پیشنهادت من باید به دوستام بگم که میخوام برم اخه

مرسی عزیزم تو هم میرسی انشالله به چیزی که میخوای حتما

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦