2777
2789

نامزدو راه دور نمیدن 

میدن شهر خودش

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما دوران عقد..شوهرم سربازبود.۲۴ساعت گوشی بدست بودیم🤭

از سربازی ک برگشت کار داشت؟

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نامزدو راه دور نمیدن میدن شهر خودش

اونا خاستگاری اومدن بابام قبول نکرد گفت الا بلا اول باید بره سربازی💔

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

من همسرم دوران دوستی سرباز بود فقط یک ماه آموزشی گوشی نداشت ک اونم ساعت ۵-۶ آسایشگاه بود باید زنگ میزدم چون تلفنشون یک طرفه باید یا ساعت ۹-۱۰ 

اگر من زنگ نمی‌زدم با گوشی فرمانده زنگ میزد دعوا ک چرا زنگ نزدی 😂😂😂

اونا خاستگاری اومدن بابام قبول نکرد گفت الا بلا اول باید بره سربازی💔

بابات اشتباه کرده

نلمزدتم کوتاهی کرده

من همسرم دوران دوستی سرباز بود فقط یک ماه آموزشی گوشی نداشت ک اونم ساعت ۵-۶ آسایشگاه بود باید زنگ می ...

عهههه یعنی از ماه دوم میتونن گوشی داشته باشن

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
اون خیلی تلاش کرد ولی بابام اصلا کوتاه نیومد

الان آموزشی هست؟