2777
2789
عنوان

دخترایی که ساپورت میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 42 پست
🙄 خب به من چه به شما چه 🙄دوست داره انجام میده

خیر اتفاقا ربط داره

کسی که توی پیجش که طبق حرفای استاتر انگار کاری هست میاد ادعای مستقل بودن میکنه و حس ناکافی بودن به بقیه میده اما درواقع پولشو از شوگرددی میگیره به بقیه ربط داره

داره از آرزوهاش صحبت می کنه.

از کی تا حالا شوگر ددی داشتن شده خودساخته بودن؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دورم خیلی دیدم.طرف هرکی که رد میشه صداشو بچگونه میکنه میگه فلان چیزو بخر شب میری میبینی لامپورگی ...

😂😂 واقعا قدرتمندن💪

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

خیر اتفاقا ربط دارهکسی که توی پیجش که طبق حرفای استاتر انگار کاری هست میاد ادعای مستقل بودن میکنه و ...

وقتی ربط داره که من بیام اون کار به بقیه پیشنهاد بدم در غیر این صورت واقعا به کسی ربطی نداره به نظرم ما خیلی هنر داشته باشیم گلیم خودمون از آب بکشیم بیرون

خیلی پسر دخترا شوگر ددی دارن مخصوصا دخترای سن کم یواشکی حتی دختر سن کم دیدم هیچکس نمیدونه شوگرددی داره از راه دور چت میکنن ولی همه فکر میکنن چقدر دختر ساده اییه 

مردای سن بالا دنبال دخترای سن کم هستن دخترا هم یسری نمیخوان زود ازدواج کنن شوگر میگیرن

راست گفته پول خودشه کلی عرق ریخته نفس نفس زده تا بدست اوردهاینکه خوبه من دیدم برای شارژ خودشو فروخت

میدونی چقد باید رو تخت بالا پایین بپره تا پول یه ایفونم دربیاره زود قضاوت میکنن🥲

بهاطر شارژ چن تومنی 

خیر اتفاقا ربط دارهکسی که توی پیجش که طبق حرفای استاتر انگار کاری هست میاد ادعای مستقل بودن میکنه و ...

دقیقا موافقم چقد تو دل دخترای هم سن خودشونو خالی میکنن که چرا تو این سن چیزایی که اونادارنو ندارن