2777
2789
عنوان

به نظرتون خوب کردم این پیامو بهش دادم💔شات

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 33 پست
منم شبیه خودتم فکر میکنم درست نیست یکی رو کاملا تنها ب حال خودش رها کنمولی از من به تو نصیحت بعدش سر ...

آره از این طرف تنهاست اذیتم می‌کنه از این طرف دارم خودمو سرگرم می‌کنم دارم درس می‌خونم ولی همه ذهنم اونجاست پیش اونه

:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ناراحتیش چه ربطی به تو داره که فاصله گرفته ازتساده ای واقعا

واقعا اینجا نمیشه یه موضوع رو بگی و فقط راجع به همون موضوع بهت راهنمایی کنن قضاوتت نکنن😑😑

نه بهونه است نه چیزی ناراحته به خاطر اینکه من بهش یه حرفی زدم که گفت می‌خوام راجع بهش فکر کنم به خاطر همین می‌خوام تنها باشم که یه خورده حالم بهتر بشه همین 

به نظرم نباید بهش بگی بدون اون نمیتونی زندگی کنی یا انقدر نشون بدی وابسته ای دفعه بعدم سر هر ناراحتی میذاره میره چون میدونه بدون اون طاقت نمیاری و هر دفعه تو باید از دلش دربیاری 

نه دیگه پیام نده.

من ۱۳ ساله ازدواج کردم.

یه وقتایی میبینم شوهرم محبت هاش کمتر میشه و مثل همیشه نیست.

پاپیچش نمیشم خودمو سرگرم میکنم بعد از چند روز دوباره میشه همون آدم مهربون .

کلا مردا مثل ما نیستن یه وقتایی دلشون میخواد تنها باشن و اصلا هم دوست ندارم ما بریم نازشونو بکشیم.

برعکس ما خانوما که قهر میکنیم و دلمون میخواد طرف مقابل همش دور ورمون باشه.

الان با این مدل پیام ها بیشتر دورش میکنی

آدما گاهی نیاز به تنهایی دارن من که اینجوری ام اگه ناراحت باشم دوست ندارم اون تایم با کسی صحبت کنم ح ...

من مشکلی با اینکه تنها باشه ندارم فقط می‌ترسم یه وقت توی تنهایی خودش فکرایی کنه که درست نباشه 😢