2777
2789
عنوان

دوستان متاهل میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 42 پست
دیگه کم کم رابطه ات تغییر بده. با شوهرت هماهنگ باش

شوهرم با مامانش هماهنگه برای زایمانم رفتم اختیاری چون وزن بچه زیاد بود خودم خیلی شیاف امپول استفاده کرده بودم اینا قبلش که به من هیچی نگفت بعدش میگه یی پارچه از وسط پاره کنی بدوزی مث اول میشه سزارین فلانه اینجوریه ادم بدبخت میشه پیش شوهرم میشینه از این ور شهر تا اون ور شهر مثال میزنه که همه مجانی طبیعی زایمان کردن تو چرا اینقدر خرج کردی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن یکی غش کرد افتاد زمین یکی رسید بالا سرش دادا زد آب قند بیارید آوردن خودش خورد گفتن چرا تو خورد ...

نمی دونی مادرشوهرم سر بارداری من چقدر ادا داشت سرم درد میکرد فشارم بالا بود بیمارستان بستری بودم اومدیم خونه میگه منم سردرد داشتم اما تو گفتی من نگفتم 

دوباره بخاطر درد انقباض چهار پنج روز بستری شدم هی زنگ میزد نمیشه پسرم نیاد اونجا

مامانت هنوز نیومده پیشت 

تو کل بارداریم همسرم ی خوراکی برای من میگرفت دوتا برای اون خودشم نمیخورد

چون خونه باباتی بگی گردو پسته بیار فردا روزی یا میگه بابات نداش یا میگه بردم خانوددش خوردنبگو نیم کی ...

مامان منم همینو میگه

بگم خانوادم برام میخرن اما روم نمیشه اصلا دلم نمیخاد تو خرج بیفتن 

مامان منم همینو میگهبگم خانوادم برام میخرن اما روم نمیشه اصلا دلم نمیخاد تو خرج بیفتن

نه اصلا نگو ب خانواده 

فقط تحمل 

کم کم سیاست 

ببین من چ خون جگری خوردم 

یعنی گوسفند میخرید ناپدید 

البته همش و همش تقصیر همسرامونه ک بقیه هم سواره هستن 

نمی دونی مادرشوهرم سر بارداری من چقدر ادا داشت سرم درد میکرد فشارم بالا بود بیمارستان بستری بودم اوم ...

متاسفانه بعضی از مادر شوهرها عقده ها و کمبود های زمان بار داری خودشون رو سر عروس تلافی میکنن و این حسادتشون رو می رسونه اما شما دایم به شوهرت تذکر بده و از قول دکتر بگو که گفتن خیلی خون ازت رفته باید تقویت کنی  باید کباب و جگر بخوری باید پسته بخوری آناناس برای ترمیم زخم خیلی خوبه  اینا رو روزی یکی به شوهرت بگو و بگو از بیرون یکم بخر و دایم تاکید کن بابام هم می خره اما من خجالت میکشم  

دخترم پسر های جوون بلد نیستن و درکی از زایمان ندارن و متاسفانه بعضی هاتون بزرگتر عاقل هم ندارن که یادشون بده  و بدتر اینکه یاد که نامیده هیچ ممانعت هم میکنه

متاسفانه بعضی از مادر شوهرها عقده ها و کمبود های زمان بار داری خودشون رو سر عروس تلافی میکنن و این ح ...

مادرشوهرم سر دختراش عاقله اما عروسو نمی تونه تحمل کنه ولی حرفای شما کاملا درست ممنونم ازتون ❤