2777
2789
عنوان

دوستان متاهل میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 42 پست
پدرشوهر ندارم مرحوم شدن 20خورده ای سالهشوهرم منبع درامد خانوادس

عین خودشون پرو باش. بگو برات بیاره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با مادرشوهرم زندگی میکنم خرجمون یکیه برای زایمانم رفتم خونه مادرمم برای همین مامانم میگه نگو

اخ اخ اخ

کپ من شدی ک 

من تا الان ۵ تا گوسفند پول دادیم و جیگرشم ندیدیم چ برسه گوشت 

سر زایمان ۹ ماه تمام گفتم گوسفند حق نداری بخری جیگرشو خوردم از بس گفتم 

گفتم پولشو میدی بخودم 

اونقدر کیف داد ک نگو 

ادم باید ضربه بخوره تا چشمش باز شه

چیزایی که لازمه بگو بخره بیاره خونه مامانت بزغاله هم اونقدری گوشت نداره که عزیزم با چیزی که شما گفتی تاحالا همه چیش تموم شده اون خونو بعنوان سلامتی وصدقه میریزیم گوشتشم پخش میکنیم شماهم همینجوری در نظر بگیر الکی اعصابتو بهم نریز 

به نظرم اهمیت ندی بهتره صدقه حسابش کن همسرتون بره قصابی جگر و گوشت بره بخره

اخه  من با مادرشوهرم زندگی میکنم واسه زایمانم اومدم خونه مامانم کلا خرج خونه با شوهرمه 

الان که واسه زایمان اومدم خونه مادرم همسرم توقع داره اینا برام گوشت بگیرن میدونم اگه بگم میگه یعنی مامانت اینا نگرفتن 

من با مادرشوهرم زندگی میکنم خرجمون یکیه برای زایمانم رفتم خونه مادرمم برای همین مامانم میگه نگو

چون خونه مامانت هستی نگو. بعدا میگن بنده خدا مامانت خورده. قبل از زایمان با شوهرت هماهنگ میکردی تا نصف گوشت رو بذاره تو یخچال خودتون. باقیشم به یه نعدادی میدادین تا نذر بشه. البته بستگی داره چند کیلو گوشت داشته.چون بزغاله کوچولوعه

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
چیزایی که لازمه بگو بخره بیاره خونه مامانت بزغاله هم اونقدری گوشت نداره که عزیزم با چیزی که شما گفتی ...

بزغاله بزرگ بود ولی شما درست میگی عزیزم 

ولی مادرشوهرمم خیلی دیگه خودشو زده به اون در

اخه من با مادرشوهرم زندگی میکنم واسه زایمانم اومدم خونه مامانم کلا خرج خونه با شوهرمه الان که واسه ...

میخای بگو گوشت گرفتن ولی مزه اش خوب نیست مثلا بگو گوشت فلانه من نمیخورم روم نمیشه بگم دوباره بخرین. تو یکم بخر بیار

بزغاله بزرگ بود ولی شما درست میگی عزیزم ولی مادرشوهرمم خیلی دیگه خودشو زده به اون در

دیگه کم کم رابطه ات تغییر بده. با شوهرت هماهنگ باش 

کلا خرجمون یکیه با مادرشوهرم چون باهم زندگی میکنیم بزغاله رو کشت داد به دختراشو پسراش نمی دونم من کج ...

میگن یکی غش کرد افتاد زمین یکی رسید بالا سرش دادا زد آب قند بیارید آوردن خودش خورد گفتن چرا  تو خوردی گفت آخه من یه آدم بد حال ببینم حالم بد میشه حالا حکایت شماست دخترم شما زایمان کردی مادر و برادر شوهرت کم خون شدن باید گوشت بخورن اونا رو ول کن به شوهرت بگو ضعف دارم از بابام هم خجالت میکشم یه کم گوشت و جگر برام بخر  خودش همه چی میاد دستش

اخ اخ اخکپ من شدی ک من تا الان ۵ تا گوسفند پول دادیم و جیگرشم ندیدیم چ برسه گوشت سر زایمان ۹ ماه تما ...

کلی پسته و گردو دارن تو خونه یکمشو برام نیوردن یعنی باید خودم بگم خجالت هم نمیکشن بخداانگار نه انگار منم عضو.اونجام

اخه من با مادرشوهرم زندگی میکنم واسه زایمانم اومدم خونه مامانم کلا خرج خونه با شوهرمه الان که واسه ...

درک می کنم عزیزم

منظورم اینه ارزش نداره اعصابت رو خورد کنی 

به احتمال زیاد دیگه همش رو خوردن 

هر چی خانواده ی پدرت خوردن ، شما هم بخور 

نذر باشه برای سلامتی بچه ت 

ولی بعد به شوخی به همسرت بگو 

من زایمان کردم 

گوشت رو بقیه خوردن