2777
2789
عنوان

طبیعیه من حرص خانواده شوهر بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست
من مطلقا عروسی بچه زیر ۱۸ سال نمیرم همه فامیل و آشنا هم میدونن اینو

فعلا به من چیزی نگفتن،رفته بودن امروز ازمایش،میگم حتما آزمایش ژنتیک بدن،برگشته میگه هزینه اش زیاده لازم نیست.اینا رو از مادر شوهرم شنیدم ،جاریمو ندیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید دارن به گناه میفتن اینکارو کردن

اگه اینطوری باشه بزرگتر از این سن هم خانواده ها زودی باید به فکر باشن که گناه نیفتن بچه ها 

یا حتی از نوزادی شوهر یا زن بدن

باید خانواده درست باشه و تربیت درستی انجام بده 

یاد بگیر تو زندگیت فقط حرص خودت و بچهاات رو بخوری دلسوزی برای بقیه کنی میگن این حسود ول کن خواهر

آخه یه بز گر،یه گله رو گر می‌کنه

خدارو شکر من دختر ندارم تحت تاثیر قرار بگیره

اگه اینطوری باشه بزرگتر از این سن هم خانواده ها زودی باید به فکر باشن که گناه نیفتن بچه ها یا حتی از ...

اره ولی دیدم وقتی دونفر بهم چشم دارن میگن عقدشون کنیم کارشون به گناه نکشه 

البته تو فتمیل یه مورد که داشتیم نهایت صیغه خوندن و بعد چند سال طلاق 

خواستم زنگ بزنم بگم حتما برن ژنتیک بدن،با خودم گفتم وقتی تو رو حساب نکردن،چرا دلسوزی کنی ولی بازم حر ...

خودت نگو 

زیر گوش شوهرت بخون بگو اگر برادرزاده ات برات عزیزه مجبورشون من برن آزمایش بگو بعدا بچه مریض بیاد زندگی عزیزانت بهم میریزه اینا عقلشون نمیرسه تو ورود کن به جریان 

اره ولی دیدم وقتی دونفر بهم چشم دارن میگن عقدشون کنیم کارشون به گناه نکشه البته تو فتمیل یه مورد که ...

به گناه نکشه ؟؟؟؟

یه دختر بچه 

با یه پسر بی پول بی شغل بی هدف 

این رابطه خودش بزرگ‌ترین گناهه رسما دارن عقدشون میکنن که فقط رابطه جنسی شرعی داشته باشن حتی به قیمت بدبختی خودشون و بچه های آینده شون 

خودت نگو زیر گوش شوهرت بخون بگو اگر برادرزاده ات برات عزیزه مجبورشون من برن آزمایش بگو بعدا بچه مریض ...

به همسرم گفتم کلا قاطی کرد،گفت تا اینجا پیش رفتن یه کلمه به ما که همسایه ایم نگفتن،اصلا عروسیشون هم نریم،چرا از دوتا داداش یکیش به من نگفته

به همسرم گفتم کلا قاطی کرد،گفت تا اینجا پیش رفتن یه کلمه به ما که همسایه ایم نگفتن،اصلا عروسیشون هم ...

بگو چون میدونن تو عاقلی دلسوزی بهت نگفتن ولی به عنوان عمو نذار برادرزاده ات بدبخت بشه حتی اگر همسرت دستش بازه بگه پول آزمایش رو خودم میدم 

به گناه نکشه ؟؟؟؟یه دختر بچه با یه پسر بی پول بی شغل بی هدف این رابطه خودش بزرگ‌ترین گناهه رسما دارن ...

بخدا دختره ماهه ماه،هم از نظر قیافه هم از نظر اخلاق ،جاری احمق من میخواد پز بده که دخترم خوب بود زود شوهر کرد

من نگفتم خوبه یا بد بعصی خانواده ها نطرشون اینهاره منم موافق نیستم

من سالهاست عروسی بچه‌های زیر ۱۸ سال نمیرم یکبار مادر یکی از این دختربچه های نو عروس گفت حسودی کردی نیومدی گفتم والا بحث حسودی نبود من خودم بچه دارم دامادی که به یه بچه نگاه جنسی داشته و اومده خواستگاری و شب عروسی برده تو رخت خواب و باهاش رابطه داشته از نظر من خطرناکه . ترجیح میدم تو محیطی که این آدم هست خودمون و مخصوصا بچه ام نباشیم .