2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

66 بازدید | 7 پست

من ده کیلو کم کردم لباسام اصلا اندازم نیس.‌.‌از لاغری خوشحالم دوست دارم همه بفهمن من لاغر شدم....تمام این لباسایی ک این مدت خریدم لش هستن یا بهتر بگم شوهرم فقط دوس داره لش بپوشم....قبلا میگفت لش بهت میاد چون پری یا چون چاقی با اینکه چاق هم نبودم زیاد....الان همچنان میخواد ک من لش بپوشم....میگ چون زمستون تیپ لش قشنگ میشه ولی من فکر میکنم اصلا بهم نمیاد....سایزم ۴۲ لباسی ک میپوشم تا ۴۸ میتونه بپوشه...اصلا و ابدا مشخص نیس بدنم کجاست تو لباس....در صورتی ک تو مهمونی ها میریم همه اونایی ک از من چاق تر هستن تیپ های جذب دارن و از من ریز تر نشون میدن....اعصابم خورد میشه اینهمه سعی کردم ک لاغر باشم ولی نشون نمیده با این لباسا

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

اگ بر خلاف میلش لباس بپوشم اون شب و مهمونی رو برام سیاه میکنه.....تا حالا امتحان نکردم ک خلاف میلش لباس بپوشم ولی طبق اخلاقی ک داره میدونم برج زهر مار میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لباساتو تنگ کن

مدلش لشه...افتادیم سرشونه و اینا چی...تو این مدت ده دست لباس خریدم ولی همشون لش

خب نمیشه ک همه جا لش پوشید شما هم کم کم شروع کن ب تغییر استایل همسرتونم متوجه نمیشه

چون خودش تو کار لباس هست حتما متوجه میشه....

خب بدون شوهرت برو خرید یه چیزی که باب میلت باشه بجیر

هر بار که چیزی بدون نظرش خریدم انقدر ازش عیب و ایراد گرفت ک دیگه نتونستم بپوشم..این چ زشته...چیه خریدی‌....بهت نمیاد....مسخره میکنن....من اصلا اعتماد بنفس ندارم میگم خب حتما راست میگه دیگه