2777
2789
عنوان

کسایی که رابطه قبل ازدواج داشتین ❌ خواهشا نترکونید سوال دارم من

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 67 پست
خیلی عجیبه شرایط گناه دارین ولی شرایط ازدواج ندارین

شرایط ازدواج داریم ولی من نمیخام 

فعلا هدفام مهمتره

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

هممم ولی قلبم قبول نمیکنه

بعدش پشیمون میشی شک نکن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط ازدواج داریم ولی من نمیخام فعلا هدفام مهمتره

پس بعد نیای گله کنی

هدفت از نیاز و علاقه ات مهمنتر بوده 

ولی اینو بدون هیچی به اندازه یه ازدواج موفق تو زندگی اثر نداره

ازون دخترای ادبیاتی رمانتیکم هستی اسیب میخوری

پس بعد نیای گله کنیهدفت از نیاز و علاقه ات مهمنتر بوده ولی اینو بدون هیچی به اندازه یه ازدواج موفق ت ...

ادبیاتی رمانتیک😂🫠

آره دیقا خودشم

مرسی از نظرت 

به خدا توکل میکنم از خر شیطون میام پایین 🩷🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

ادبیاتی رمانتیک😂🫠آره دیقا خودشممرسی از نظرت به خدا توکل میکنم از خر شیطون میام پایین 🩷🥲

من حتی یه دقیقه بدون محرمیت باشوهرم حرف نزدم بازم یه چی پیش بیاد یه حرفایی میزنه بهم

فکرکن بعد ازدواج چقدر ممکنه دلت رو بشکنه 

هیچی از هیچکس بعید نیست

بستگی به طرف داره ما 6 سال دوست بودیم بعد 3 سال تا حدی رابطه داشتیم تو دوستی سفر هم باهم رفتیم الان عقد کردیم مشکلی نداریم اصلا به اینکه میگن رابطه داشتیم طرف تلاش نمیکنه دیگه من قبول ندارم ما رابطه داشتیم الان چند ماه بعد عقد همسرم خودش به آتیش زد خونه خرید که سریع تر عروسی بگیریم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
بستگی به طرف داره ما 6 سال دوست بودیم بعد 3 سال تا حدی رابطه داشتیم تو دوستی سفر هم باهم رفتیم الان ...

اهوم خوشبخت بشین🥲🩷

نه اخه میدونین من نی نی سایتیارو درک میکنم 

اکثرا اینجا میان از کات کردنشون و اتفاقای بد زندگیشون میگن 

نمیان بگن ما خوشبخت شدیم و رسیدیم و ...

بعد چشمشون رو ترس برداشته و سعی میکنن بقیه رو نجات بدن

تا یه درصد روزگارشون مثل اونا نشه 🫠🩷

آدمای خوبی‌ داره نی نی سایت مثل شما 🫂🥲🩷

اهوم خوشبخت بشین🥲🩷نه اخه میدونین من نی نی سایتیارو درک میکنم اکثرا اینجا میان از کات کردنشون و اتف ...

همش بستگی به خود طرف داره اینجا معتقدند تو دوران عقد هم نباید رابطه داشت چون مرد دیگه تلاش نمیکنه و...

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ