2777
2789
عنوان

کسایی که رابطه قبل ازدواج داشتین ❌ خواهشا نترکونید سوال دارم من

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 67 پست
اگ حسود نباشی قول میدم ی شوهر خوب گیرت میاد 😂❤️

ایشون نظر خوبی دادن 

لطفا رعایت کنین 🫂🤎

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

عزیزم من الان دو تا بچه دارم تجربه دوستامو در اختیار اسی گذاشتم چرا انقد بچه گونه رفتار میکنی 🙄

اشکال نداره عزیزم 

ایشونم نظر دادن هر چند من با نظرشون مخالفم 🤎🫂

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هممم ولی قلبم قبول نمیکنه

تو یه تاپیکی که امروز پربازدید شد موضوعش این بود که بعد ا یک سالو نیم دوستی بایک پسر که ادعا میکرده دوسش داره/دختر خانم به پسر گفتن قراره برام خواستگا بیاد پسر گفته ان شااله خوشبخت بشی و پس توام رفتنی شدی

به این فکر کن اگر بعداز رابطه بهت این حرفو زد چه احساسی داری

شاید شما عاشق باشی ولی اقا بازیگر خوبی باشه و نقش عاشقو خوب بازی کنه برای رسیدن به خواسته اش

اگر عاشقه برای شما ارزش قایل بشه و بی بها به هدفش نرسه /باید برای رسیدن به هرچیز خوب و با ارزشی تلاش کرد 

به نظراتتون احترام میزارم اومده بودم همین نه رو بشنوم و عقلم بیاد سر جاش ممنونم عزیزم 🤎🫂

بخدا مردا عاشق اینن ک ی شخصی ب دست بیارن تا ب دستش نیاوردن خودشون هم براش میکشن

کافیه بهش برسن کلا اتیش شون خاموش میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چقد بچه ای بخدا 😂😂😂😂

ببین ولی خواهر حالا بی شوخی تو جامعه امروز دیگه همچین مشکلی پیش نمیاد 

تفکر قدیم بود الان دیگه جامعه اون تفکرات قبلیو نمی پذیره خانواده ها هم سخت نمیگیرن الان تو شهر خودمون با اینکه مردمش خیلی مذهبین دیگه براشون مهم نیست 

ببین بستگی به مرد داره اگر دخترب باشه ک خیلی قبلا رابطه داشته یا قبلا ازدواج کرده بوده یا الان متاهل ...

به خدا خیلی عاشق همیم 

بعد دو سال اون غرورشو گذاشت کنار درخواست داد 

منم نتونستم مقاومت کنم قبول کردم 

الانم ازون موقع تا الان چیزی جز مهربونی ازش ندیدم 

در هر حالی ازم حمایت میکنه 🥲🤎

من پدر ندارم 

جای پدرمه 🥲

شما کارتون رو کردین نظرات بقیه هم براتون مهم نیست پس چرا الکی اینجا تایپک زدی میخای خودت رو راضی کنی ...

کاری نکردیم .

دارم نظر میپرسم که عقلم بیاد سرجاش تا نرم یه کاری کنم 

چرا زود آتیش میزنین به تاپیک 🥲

اشکال نداره عزیزم ایشونم نظر دادن هر چند من با نظرشون مخالفم 🤎🫂

مهم نیست نظرش واسم مخالفه یا نه 

ولی خیلی بچه گونه رفتار میکنه 

یا سنش پایینه یا هنوز ب بلوغ فکری نرسیده 

ب هر حال عزیزم موفق باشی و بهترین تصمیمو بگیری ❤🌹

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
تو یه تاپیکی که امروز پربازدید شد موضوعش این بود که بعد ا یک سالو نیم دوستی بایک پسر که ادعا میکرده ...

راست میگی عزیزم 

قربونت برم مرسی ازت🩷🫂

به خدا خیلی عاشق همیم بعد دو سال اون غرورشو گذاشت کنار درخواست داد منم نتونستم مقاومت کنم قبول کردم ...

اشتباهت همینه 

شما حامی میخواستی 

ببین این چیزا شاید واسه شما که هنوز اوج زیبایی و جوانیتونه معنای نداشته باشه اما مطمئن باش نظر من که حدودا ۴۰سالمه با شمایی که از من کوچکتری فرق میکنه

به خدا خیلی عاشق همیم بعد دو سال اون غرورشو گذاشت کنار درخواست داد منم نتونستم مقاومت کنم قبول کردم ...

ساده نباش دختر / پس توقع داشتی بعد از رسیدن به خواستش بزنه تو گوشت /باید مهربون باشه برای دفعه بعد

اگر عاشقه پس چرا حرف ازواج نمیزنه؟

خودتو کوچیو دم دستی نشون نده عزیزم

اشتباهت همینه شما حامی میخواستی ببین این چیزا شاید واسه شما که هنوز اوج زیبایی و جوانیتونه معنای ندا ...

حامی نمیخاستم که از کوچیکی باهم بودیم که من از همون موقع دوسش داشتم 

از قضا اینم دوسم داشته 

که سال پیش بهم گفتش 

من خیلی به خاطرش دعا کردم خیلی اشک ریختم 

اونم همینطور 

حامی لازم ندارم 

محبت ولی چرا 

که توی وجودش پیداش کردم .

ساده نباش دختر / پس توقع داشتی بعد از رسیدن به خواستش بزنه تو گوشت /باید مهربون باشه برای دفعه بعداگ ...

اتفاقا اون میزنه من رد میکنم 

من خودم فعلا ازدواج نمیخام