2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چجوری لاغرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین کالری شماری باتوجه به وزن و قد خودت میگه چقدر بخوریهمه چی هم میتونی بخوریبه مرور سالم خواری هم ...

ممنونم ازت من مثلا یه عالمه کشمش خوردم باز حس سیری ندارم

بچه کوچیکم دارم ولی شیرنمیدم

پرخوری عصبی دارم

روزی 10 تا گردوهم بخورم باز گرسنمه

ممنونم ازت من مثلا یه عالمه کشمش خوردم باز حس سیری ندارمبچه کوچیکم دارم ولی شیرنمیدمپرخوری عصبی دارم ...

خب اولشه معدت جمع نشده 

منم بااین چیزها سیر نمیشم

من میان وعده شیر و عسل نون پنیر سبزی میخورم

وزن ابتدا رژیم👈۱۰۷ وزن اکنون👈۷۰/۲۰۰وزن هدف👈۶۸

وعده های اصلی چی میخوری؟

غذای خونه باروغن بسیار کم پلوباشه ده قاشق چلو۸با دوقاشق خورشت نونی باشه نصف تافتون کنارشم حالاسالادی سبزیجات هرچی توخونه باشه صبحانه ولی چهارکف دست سعی کن هرروز پروتئین داشته باشی حالاچه گوشت چه حبوبات باشه سی کننده گیش عالیه

اخه سرکار میرم نمیتونم 16 ساعت فست باشم

فست 12 ساعته بگیر

بیشتر ساعتهای فست رو زمان خوابت تنظیم کن 

منم شاغلم تا ساعت 12 ظهر چیزی نمیخورم ،فقط سه روز اول سخت بود بعد دیگه اصلا صبح اشتها نداشتم چیزی بخورم

💜                                                                                                                                                                                                                                           

ببین عزیزم رژیم اسمش روشه دیگه کلا گرسنگی رو داری ،ولی به خودت انگیزه بده به این فکر کن که خوشتیپ میشی بدنت رو فرم میاد

بعدم سردیجات بدتر معده تو سرد میکنه و همش حس گرسنگی داری صبح ها با عسل آب شروع کن و غذاهای کم کالری و گرم بخور ،کدو حلوایی هم گرم هم سیرکننده هم کم کالری حتما استفاده کن 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
فست 12 ساعته بگیربیشتر ساعتهای فست رو زمان خوابت تنظیم کن منم شاغلم تا ساعت 12 ظهر چیزی نمیخورم ،فقط ...

کاش تو محیط کار صبحانه نمیخوردیم

اخه همه همکارا پول دادن شرکت کردیم

یبارگفتم میخوام رژیم بگیرم گفتن مگ ما چقد میخوریم همون اینجا کم بخور

ولی متاسفانه کمم بخورم تازه اشتهام باز میشه

کاش تو محیط کار صبحانه نمیخوردیماخه همه همکارا پول دادن شرکت کردیمیبارگفتم میخوام رژیم بگیرم گفتن مگ ...

میدونم عزیزم درکت میکنم چون منم اشتهام زیاد بود 

خواستم تجربمو بگم خیلی رژیم گرفتم و سعی میکردم کم بخورم نمی‌تونستم همیشه ولع داشتم تا فست گرفتم تونستم این ولع کنترل کنم

💜                                                                                                                                                                                                                                           

سلام عزیزم.من با کالری شماری کم خوری از ۸۸ شدم ۷۵ 

وزنتو ضربدر ۲۰ کن منهای ۲۰۰ 

میشه کالری روزانت اندازه اون بخور کم میکنی با پیاده رویی 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...