2777
2789
عنوان

ازخانوادم متنفرم که همیشه جلوی شوهرم مایه ی آبروریزی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 30 پست
اینم نمیده فکر میکنی میده تا یه قرون ازش بگیرم باید زار بزنم

نکن عزیزم بگو هر وقت نداری بگو ندارم .والا همین که خونه شما میمونه و شوهرت چیزی نمیگه خیلی مرد خوبیه خانواده ات باید فکرش رو بکنن

اینم نمیده فکر میکنی میده تا یه قرون ازش بگیرم باید زار بزنم

ب برادرت بگو غرور داشته باشه خودشو جمع کنه بره اسنپی جایی کار کنه هی زرت زرت از شوهرت پول نکیره منتش رو سر توئه

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک توی سر برادرت چقدر گداس

واقعا برادرشم خوب روش میشه از داماد چیزی بخواد من خودم دانشجو بودم هر ماه پدرم یه مبلغی برام میزد که کفاف نمیداد خودم سرکار رفت. برادرمم همینطور حین تحصیل کارم میکرد. واسه پسر دیگه خیلی زشته

حق داری به نفع اونه به ضرر شماپدرمادرت چی میگن؟اصلا شاید شهر شما رو واسه همین انتخاب کرده،ولی یکی چه ...

پدرمادرم سنشون بالا رفته اصلا حوصله ی صحبت کردن ندارن نا زنگ میزنم یه چی بگم میپرن بهم که داداشته واویلا تو چرا انقدر تنگ نظری نهمون حبیب خداست فلان و بهمان و.....درحالی که مهمون به قول شما یه روز دوروز نه اینکه یه سال دوسال

پدرمادرم سنشون بالا رفته اصلا حوصله ی صحبت کردن ندارن نا زنگ میزنم یه چی بگم میپرن بهم که داداشته وا ...

خب عزیزم از طرف خودت نگو.

بگو شوهرم سر من اخم و تخم میکنه وگرنه من از خدامه.

ب برادرت بگو غرور داشته باشه خودشو جمع کنه بره اسنپی جایی کار کنه هی زرت زرت از شوهرت پول نکیره منتش ...

نکه خیلی اهمیت میده و بگم گوش میده لات شده لات فقط میشینه با گوشی با دخترای مردم چت میکنه یه بارم با سه دختره قرار داش ادرس خونه مارو داده بود که ازونجا باهم نمیدونم برن کجا دانشگاه فکر کنم این پولارو خرج رفیق بازی و دختربازی هاش میکنه پسره ی الدنگ

یه بار که قسط میخواین بدین یا هزینه چیزی دارین زنگ بزن از پدر و مادرت پول بخواه.

یا میدن که به جای قرضشون حساب کن.

یا نمیدن ولی متوجه میشن که شما پول ندارین و دیگه پول نمیخوان

پدرمادرم سنشون بالا رفته اصلا حوصله ی صحبت کردن ندارن نا زنگ میزنم یه چی بگم میپرن بهم که داداشته وا ...

آره بابای منم آخر سر بهم گفت شوهرت اینجا چندسال خورده رفته یا غذا واسش نبر 

ولی بچه های خودش بیشتر خونه م خوردن خودشون نمیومدن بچه هاشو میومدن،منم واسه این مرتب میرفتم درس اونا رو بگم و کمک مامانم شام شش نفر بذارم کار خونه کنم

وگرنه الان که درس اونا تموم شده منم بچه دار،ده روز یه بارم نمیگن بیا 

ولی منم دیگه رو نمیدم هی بیان

خب عزیزم از طرف خودت نگو.بگو شوهرم سر من اخم و تخم میکنه وگرنه من از خدامه.

اونطوری بگم باز تو خانواده منو نمیشناسی خواهر جان همین مامانم میره به خواهراش و فامیلا میگه دامادم بی چشم و رویه اینطوری گفته

یه بار که قسط میخواین بدین یا هزینه چیزی دارین زنگ بزن از پدر و مادرت پول بخواه.یا میدن که به جای قر ...

امتحان می کنم ولی رو نیس که سنگ پا قزوینه

شماهم وضعیتت رو به داداشت بگو بگو با شوهرم دعوام شده بگرد دنبال کار تو کافه یا هرچی،بهم پول نمیده

الانم همین امروز که شنیده میخوایم ماشینمونو بفروشم میاد زیر گوش شوهرم که به زنت رو نده برا خودش طلا بگیره بزن بخ کاسبی! این برادره اخه

الانم همین امروز که شنیده میخوایم ماشینمونو بفروشم میاد زیر گوش شوهرم که به زنت رو نده برا خودش طلا ...

اینبار داداشت پول خواست ریالی نده بگو دستمون خالیه نداریم 

بذار بدش بیاد بذار تو فامیل بگن خسیسه هرکی گفت بگو دوساله ما داریم خرجشو میدیم جا هم دادیم بهش دیگه زورمون نمیرسه 

الانم همین امروز که شنیده میخوایم ماشینمونو بفروشم میاد زیر گوش شوهرم که به زنت رو نده برا خودش طلا ...

بندازش بیرون بگو گمشو فتنه حالمو بهم زدی 

چند ساله آوارشدی رو زندگیم