2777
2789
عنوان

متاهلا میشه لطفابیاین به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 46 پست

ن سفرتو برو حالا سر چی اینک گف

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرو وسط عصبانیت چیزی گفته خودتو آماده کن برو اونجا امام رضا بخواه به زندگیت نور بخششه سلام ماروهم برسون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تو دعوا پیش میاد دیگه.نه کجا بری حالا یه چیزی گفته.یه کم سرسنگین باش به خاطر مسافرت هم شده خودش میاد ...

بله عزیزم سرسنگین هستم حتی قصد دارم تازمانی ک عذر خاهی نکرده باهاش یک کلمه حرف نزنم حتی اگر باهاش رفتم مسافرت

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

دعوا که همیشه هست 

سفر را چرا کنسل میکنی آخه 

حالا فعلا سفر رو برو تا ببینیم چی پیش میاد 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
نرو وسط عصبانیت چیزی گفته خودتو آماده کن برو اونجا امام رضا بخواه به زندگیت نور بخششه سلام ماروهم بر ...

حتما عزیزم ان شاالله سال دیگه این موقع خودت داخل صحن امام رضا باشی

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ابراز ناراحتی میکنم و سفر رو کنسل میکنم. 

تا بدون هر حرفی هزینه ای داره. چه هزینه مادی چه معنوی. 

سفر همیشه هست. ولی اینکه موقعیتی مشابه ایجاد بشه تا آدم ها متوجه حرفاشون بشن کم پیش میاد

دعوا که همیشه هست سفر را چرا کنسل میکنی آخه حالا فعلا سفر رو برو تا ببینیم چی پیش میاد

باشه فقط جمله اخر😂