2777
2789
عنوان

باز ویروس جدید از چینِ عزیز

417 بازدید | 32 پست

خدایا. تو رو خدا. اینا چرا تنفس نمیدن. از کرونا مگه چن سال گذشته؟

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویروسم شده بازی جدید 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اگه قراره باز از طرف این چینی های پدرصگ ضربه بخوریم انشالله تک تکشون سرطان بگیرن بمیرن اشغال خورای نجس

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ویروس جدیدی نیست

ترس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه

فقط رعایت کنید

انشاالله این دوره هم میگذرا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هنوز هیچی نشده بیخودی استرس ندین به خودتون و بقیه

آره هیچی نشده. فقط مسئولین قراره اعلام کنن.

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

میگن بخاطر ترامپه

ترامپ قمار باز😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁