عصبی۲۷ مدیر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 696 عنوان کسایی ک دبیری اموزش پروزش قبول شدن | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 58 پست لطفا بیایید راهنمایی کنید چ درسایی بخونیمچجوری بخونیممن منابع عمومی سال گذشته رو خوندم ی مقدار از اختصاصی ها هم خوندم مونده تخصصی : دبیری زبان میخام شرکت کنم بچه ها اگ تجربه ای دارید بگید دعاتون میکنم خانوم اقا ممدم 😍 1403/10/18 | 17:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 509 مننن درخواستت بدمم؟منم فرهنگیان ازمونش و دارمممم سروقت بیام سوالامو بپرسم آره چرا که نه 😃بتونم کمکتون میکنم دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️
خالهعمهحدیثه عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 296 ن بابا نامزدم😂😂😂😂😂 شوهرم بیشتر سرکاره سرش شلوغه منم بیکارم درس میخونم، البته خودم شاغلم الان مد ... سلام عزیزم منم میخوام برای کنکور فرهنگیان زبان بخونم کمکم میکنید چطور بخونم؟
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4179 دبیری تاریخ😁مصاحبه که نمره ای نبود تو سایت زد دعوت به مصاحبه شدید جاانم چ عالی...نع منظورم نمره مصاحبه هست ک میگفتن ی سریا باید بالا ۹۰۰۰ باشه اره؟؟
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 509 جاانم چ عالی...نع منظورم نمره مصاحبه هست ک میگفتن ی سریا باید بالا ۹۰۰۰ باشه اره؟؟ من همشونو هشت هزار بودم بستگی به ناحیه داره دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4179 اقتصاد مساعل تستی واقعا سخته برو کنکور رو نگاه بنداز نمیدونم شایدم بلد باشی😃فلسفه هم فقط حفظ کن یکم ... من اردیبشهت زدم ت خونه بعد ک خوندم بدونمرور ۶۰ تا زدم..چون ریاضی طوره دوست دارمفلسفه و منطق ریسک ولی..منطق ب خصوص ک اکثر سوالاش غلطه
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 509 من اردیبشهت زدم ت خونه بعد ک خوندم بدونمرور ۶۰ تا زدم..چون ریاضی طوره دوست دارمفلسفه و منطق ریسک ول ... راستش من منطقو حذف کردم😂😂😂سوالاش پیچیده است نمی ارزه منفی بزنی دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4179 راستش من منطقو حذف کردم😂😂😂سوالاش پیچیده است نمی ارزه منفی بزنی دقیقااا...منم نیمخونم منطق اصلاا
دختر_شاداب عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 6752 اسی کتاب خریدی یاازگوشی میخونی لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
عصبی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 696 اسی کتاب خریدی یاازگوشی میخونی از رو لپ تاپ میخونم عزیزم خانوم اقا ممدم 😍
دختر_شاداب عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 6752 از رو لپ تاپ میخونم عزیزم لبتاپ بهتر از گوشیه موفق باشی لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
عصبی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 696 لبتاپ بهتر از گوشیه موفق باشی ممنون گلی همچنین خانوم اقا ممدم 😍
دختر_شاداب عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 6752 ممنون گلی همچنین به امیدخدا😘 لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛