2777
2789
عنوان

بچها یکی تو کلاسمون هس😂😂(بیاین درد دل کنیم حوصلم سر رفته🤦‍♀️)

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخی بابااصلا معنی نداره کهبعدم کسی که از همجنسش خوشش میاد، نمیاد تو دانشگاه رل بزنهفکر و خیال نکنتا ...

اتفاقا دانشگاه خصوصا خ آنگاه جون میده برا اینا

من یه همکلاسیم ل.زه

با هم اتاقیش رل زده همه جا باهم میرن

به همه میگن تو رابطن

عکس همو گذاشتن پروف همدیگه

معذرت میخوام تو جمع همو میمالن

حالا اگر‌پسر بود ی چیزی 

یا میخواد ازت اتو میگیره حواست باشه به دوستت کسی درباره بچه ها صحبت نکنین چون گفتی هر جا میرم میاد ، یا هم‌میخواد باهات دوست بشه ، یا هم میخواد نقطه ضعف و قوت رو بشناسه ببینه در سطح خودشی پایین تر بالاتر 

یا هم دنبال اینه دوستای تو رو جذب خودش کنه و تنها بمونی و مجبور بشی بری پیششون و اون وقت اون برات طاقچه بالا بزاره 

این احتمال های بود که به ذهنم رسید تو دوران دبیرستان پر بود از اینجور آدما 

اتفاقا دانشگاه خصوصا خ آنگاه جون میده برا اینامن یه همکلاسیم ل.زهبا هم اتاقیش رل زده همه جا باهم میر ...

خب اینا اسکولن

ما تو بچه هامون اصلا همچین چیزی نداریم

از لحاظ روانی مشکل دارن

اتفاقا دانشگاه خصوصا خ آنگاه جون میده برا اینامن یه همکلاسیم ل.زهبا هم اتاقیش رل زده همه جا باهم میر ...

ببین تو اتاق و خوابگاه چ‌میکننن  

من کارمند دانشگاهی

مسئول خوابگاه چیزایی میگه نگوووو

یعنی دخترا باهم رل و‌کراش‌میزنن تو‌مدرسه

آهان اره اره 

فضا عجیب شده 😂دیگه هر دورانی یطوریه دیگه 

حالا زمان ما دیگه دختر با دختر و این داستانا مطرح نبودش که 

یکی میشد پسر با یه دختر سر کلاس مراسم عقد کنون می‌گرفتیم 😂

رفتاراشو بگو ببینم مشترکه مطمئن بشم

ببین این تو همه کلاسای من بود بعد هروقت میرفتم سر کلاس قشنگ میچرخید سمت من سر تا پا نگاه میکرد با حالت بد بعد سر کلاس یجوری میشت به من دید داشته باشه همیشه سر راه وای میساد ببینه من کی میام زل بزنه بهم اونم با اخم بعد بعضی وقتا میخندید کلا همیشه هرجا من بودم اینم بود 😕سر امتحانا پیش هم بودیم ازم تقلب میخواست یا میدید تقلب میکنم با بقیه اونن بر میگشت گزینه هاشو با جوابای من چک میکرد یبار جامو پیدا نمیکردم برگشت گفت بیا اینجا جلوی منی😕یا وای میساد دم کلاس زل میزد ب من واقعا ادم ترسناکی بود😂هم از من بدش میومد هم هرجا من بودم اینم بود بعد لباساشم عین من میپوشید