2777
2789
عنوان

چطور به لزوم و اندازه حرف بزنم

125 بازدید | 20 پست

من زیاده گو نیستم اما دلم میخوام وقتایی که واقعا لازمه یا گره از مشکلم باز میشه صحبت کنم 

خانم های توانگر لطفا بهم یاد بدید چطور به این شخصیت برسم؟؟؟؟ 

اصلا این شخصیتی که میگی خوب نیست :)

بهم اعتماد کن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیازی نیس هروقت ازت پرسش میشه حرف بزنی میتونی صحبت کنی با هرکسی اما سوتی ندی مهمه وفقط هم قبل هر کلمه وجملت مزه مزه کن وفکر کن بعد به زبون بیار متاسفانه خودمن موقع عصبانیت نمیتونم خودمو کنترل کنم😬

دقیقا حرفتون درسته من همسرم اینجوریه وداغونم

منم تو ذهنم خیلیی جمله میاد که احوال پرسی کنم و صمیمی بشم ولی به زبون نمیارم :) یا میگن مغرورم یا خجالتی که هر دوش بده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اول از همه توضیح نده۰،کوتاه خبراصلی رو بگو بعدم قبل از حرف زدن ببین سودی به حال خودت یا طرف مقابل دا ...

گاهی اوقات یهو 8رفی رو میزنم که واقعا حرف زشت یا بدی نیست اما بهتر بود در اون موقع اون رو نمیگفتم اما  ذهنم انگار بدون خواست من عمل میکنه 

گاهی اوقات یهو 8رفی رو میزنم که واقعا حرف زشت یا بدی نیست اما بهتر بود در اون موقع اون رو نمیگفتم ام ...

ببین خودتو اذیت نکن 

وسواس به خرح بدی دچار نشخوار ذهنی میشی و نمیدونی که چقدر بده

گفتی که گفتی فدا سرت 

...

هیچی قبل حرف زدن جملتو مزه مزه کن 

ببین حرف زدنت و جملت اینجا به جاست یا خیر 

بیشتر شنونده باش گوش بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بابرونگرا ازدواج نکن

با آدمای اطرافم خوبم یعنی یخم وا بشه از برونگراها بدترم :d ولی خب تو جمع حس بدی می گیرم