2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه عن

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 123 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توهم عکس مسی رو نشون بده بگو دراین حدی تا خودمو شبیه زن مسی کنم براتحمال

اتفاقا مسی و رونالدو رو نشونش میدم گفتم مسی تو عمرش بجز زنش ب کسی دست نزده رونالدو رو ببین چه خونه ای چه وضع و روزگاری ماهی ۶ میلیارد پول جیبی میده زنش

تو شوهرت اینطوری بگه چیکار میکنی😐

راه حلش دوست پسر گرفتنه؟؟؟ که از چاله بیفته تو چاه؟؟ که پسره ازش سو استفاده کنه آبرو ش بره کارش به طلاق بکشه یچه شو ازش بگیرن و رسوای خاص و عام بشه؟؟؟ مریضی جنسی هم میگیره این وسط

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اصلا ادمی نیستم که با کسی اینطوری صحبت کنم 

ولی شما فقط در جواب همسرت باید بگی برو بمیر بی لیاقت 

و بگو که پول بده برم ژل تزریق کنم این خانم هایی که تو میبینی دست به سیاه و سفید نمیزنن هر هفته میرین فیشیال و تراپی همچین ادمی گیر تو نمیاد اگر هم بیاد طلاق میگیره باید بری زندان بخاطر قسط های وام عمل هاش

یه دوس پسر بگیر مادرشو درار🤌🏻😊

واقعا فکر کردی به ضرر کی میشه تهش؟؟‌ مرده نهایت یکم میسوزه ولی بعدش تا آخر عمر این خانوم رو با انگشت نشون میدن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یه دوس پسر بگیر مادرشو درار🤌🏻😊

😐😐😐😐😐😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.