2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 57 پست
ی چرایی پیدا کن واسه خودت و تلاش کنببین من نمیدونم چی میشه چی قبول میشی ولی اینو میدونم اگه تلاش نکن ...

هی 

والا خودوم امید دارم بخونم حداقل پرستاریو بیارم🥲

ولی اره درست میگید باید تلاش کنم🥲

اره :( باز خودم نشستم جمع کردم من حس میکنم این میدونه درس میخونم خیالش راحته نمیدونم اصن

همین موقع حساس ول کرده رفته 

پول این چند روز که پیگیری نکرده رو میدی؟ 

اگه جمع بندیت خوب داره پیش میره برنامه ای که نوشتی خوبه فعلا پیگیرش نشو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو تلاش کن به پزشکی برسی هدفتون بذار چیزی که علاقه دارینه حداقل شو

ارهه درسته،ته دلمو قرص کردی🙃❤️

من شیرازم نتونستم مشاورای حضوری تهرانو بردارم، ولی خب امیدوارم بتونم موفق شم،امسال با کلی ریسک برای اولین و اخرین بار پشت موندم:)

امیدوارم موفق شی خانوم دکتر❤️

ممنون بابت امیدی که دادی

ارهه درسته،ته دلمو قرص کردی🙃❤️من شیرازم نتونستم مشاورای حضوری تهرانو بردارم، ولی خب امیدوارم بتونم ...

عزیز دلمی ی مدت همشهری بودیم پس

چقدر دلم واسه شهر قشنگمون تنگ شده🥲

همین موقع حساس ول کرده رفته پول این چند روز که پیگیری نکرده رو میدی؟ اگه جمع بندیت خوب داره پیش میره ...

همونو بگو اخه 

نه خودش کم کرد اون چند روز اول دی رو 

اخه استرس دارم اینطوری

کاربری دست ۲ نفره

ببین ما ی کانال داشتیم اونجا مخصوص دانش آموزاش بود بعد هر روز میذاشت پیام جواب همه رو می‌داد جواب من ...

من که گفتم خودم بهتر برنامه میریزم خودم برنامه ریزی کردم 

توبه شکستم🫀🙂