من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی زن داداشم به همه چی نظر میداد و ما چیزی نمیگفتیم خود داداشم فراهم میکرد
به نظرم کاری نداشته باش
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
مثل ما،خودمون بهش رو دادیم الان نمی تونیم جمعش کنیم
اشکالی نداره
ماها با نیت مهربونی و خیر جلو رفتیم
بعضیا جنبه اشو ندارن دیگه تقصیر ما نیست عزیزم
فقط باید متوجه بشیم ودر حد جنبه اشون رفتار کنیم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ولی آخه خواستگاری هنوز خیلی زوده، مگر اینکه با خود پسر لینک بشید و بگید
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
دخترخالم راهنمایی کرد ما روما هم از اول طوری برخورد کردیم که حدش بدونه خخبقیه میگن ما سختگیریم ولی م ...
خدا به داد عروستون برسه ایشالا یه قوم شوهر مثل خودتون نصیبتون شه در ضمن آدم باید خودش عاقل باشه شاید دختر خالت به عروستون و روابط خوبتون حسادت میکرده شما باید عاقل باشی و نزاری عروستون بهش بد بگذره