2777
2789
عنوان

چ ادمایی رو درک نمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای آدم احمق وقت گذاشتی؟؟؟؟

خیلی ها به خلاف به اعتیاد به خطا به خیانت میفتند 

اگر به این فکر کنیم که باید این دسته افراد رها بشند 

و بهشون هیچ گونه کمک و راهنمایی نشه 

پس ما در نقش انسان چه کاره هستیم 

انسانیت به خرج دادن جایز هست حالا یکی برمیگرده 

یکی به مسیر غلط خودش ادامه میده 

این دیگه مسئولش ما نیستیم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ولی بیشتر از همه اونایی که دنبال ایراد گذاشتن الکی رو بقین تا عیبای خودشونو بپوشونن و وقتیم بخوای از خودت دفاع کنی بگی من این عیبا رو ندارم و اینجوری نیستم و... میخوان برچسبای جدید بهت بزنن

برای مثال یکی گونه و چونه پری داره ولی طبیعیه ژل نزده اصرار دارن نه ژل زده بعد یه کلمه بگه نه طبیعیه کلی برچسب بهش میچسبونن و توهین میکنن این حالا فقط یه مثال بود

به نظرم این آدما اینجوری میخوان کمبوداشونو جبران کنن

یا اونایی که فقط دنبال حرف درآوردن و خراب کردن الکی بقین دلیلشو نمیدونم که چی بشه مثلا میخوان بگن ما خوبیم یا چی ولی مثلا یکی حال و حوصله نداره هی تیکه میندازن پشتش حرف درمیارن که طرف قیافه میگیره و فلان

درحالی که فرق این دوتا خیلی تابلوعه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

و در آخر یسریا که فکر میکنن باااید درمورد هرچی اظهار نظر کنن حتی وقتی روحشون از اون مسأله خبر نداره و توهماتشونو مینویسن و به طرف نسبت میدن خیلیم حق به جانبن 😂

اشاره ی مستقیمم نمیکنم ولی تو سایت دیدم همچین آدمی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بگیر ب ورت زر زیاده

حالا به من نگفتن یه مثال بود ولی شبیه این خیلییی زیاده خیلی دیدم

دقیقا بهترین کار ... محل کردنه بیشتر بسوزن 😂