2777
2789
عنوان

کسایی که قطره اهن لیپوزوفر دادن به بچشون

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 33 پست
اره عزیزم بچه اولمه الان پنج ماه و نیمشه الان شبها تقریبا دوبار بیدارمیشه ده شب میخابونمش ۲ شب و پنج ...

تنش سالم باشه،بزار بخوره چکارش داری فقط مادر اذیت میشه،من دخترم تا ۲ سال و نیم شیر میخورد دیگه با یک ترفندی از شیر گرفتمش.

الان پسر من پنج ماهشه ولی ده شب که سعی میکنم بخابونمش تا ۲/3شب میخابه اما بعد بیدار میشه شیر میخوره ...

حدود 6 ساعت بدون، شیر بتونه بخوابه اوکی. یعنی حذف یک وعده شیر. حدود ده دقیقه تا ی رب گریه کودک رو میشه تحمل کرد و بغلش کرد و راه برد و دعوتش کرد به خوابیدن. اگر آروم نشد بایستی شیر داد. 

اینطوری مادر هم بیشتر استراحت میکنه و کیفیت مراقبتش از بچه بیشتر میشه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حدود 6 ساعت بدون، شیر بتونه بخوابه اوکی. یعنی حذف یک وعده شیر. حدود ده دقیقه تا ی رب گریه کودک رو می ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی لطف کردی❤️❤️❤️

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
تنش سالم باشه،بزار بخوره چکارش داری فقط مادر اذیت میشه،من دخترم تا ۲ سال و نیم شیر میخورد دیگه با یک ...

ممنون عزیزمم 

خدا دختر شمارو هم حفظ کنه😁 

بله دیگه مادر شدن یعنی همین 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....