2777
2789
عنوان

کسایی که قطره اهن لیپوزوفر دادن به بچشون

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 33 پست
این دندون سیاه نمیکنه،من به دخترم دادم،،فقط این قطره جلد آبی و قرمز داره دقیقا یادم نیست یکیش تا ۱سا ...

ممنون عزیزم ،احتمالا ابیش برا بالای یکساله 

چون شنیدم اهن اون بیشتره 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس این مدت راضی بودید ممنون عزیزم اخه یه جاهایی خوندم بعضیا گفتن دندونو میپوسونه گفتم خودم تایپیک بز ...

ن خداروشکر خوب بود من سر بچه اول هیچی نمی‌دونستم متاسفانه قطره اهن ایرانی دادم الان دندون پسرم سیاه شده تا دندوناش بیفته ....

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
نه هیچیخوردن شیر زیاد و شیر شب هم باعث پوسیدگی دندان ها میشه

ممنون عزیزم 

ببخشید شیر شبو از چندماهگی باید قطع کنیم پسر من الان پنج ماه و نیمشه

ن خداروشکر خوب بود من سر بچه اول هیچی نمی‌دونستم متاسفانه قطره اهن ایرانی دادم الان دندون پسرم سیاه ...

اخی عزیزم ....منم بچه اولمه دکتر این قطره رو معرفی کرد از سه ماهگی برا پسرم فعلا هم دندون در نیاورده گفتم بپرسم ببینم بعضیا میگفتن اینم دندونو خراب میکنه خارجی بدید 

ممنون عزیزم ببخشید شیر شبو از چندماهگی باید قطع کنیم پسر من الان پنج ماه و نیمشه

بچه ی اولتونه؟

ببین بچه که بیفته به غذا سیر میشه دیگه کمتر میاد سمت شیر فقط از روی عادت میاد،به نظر من بزار تا۲سال شیربخوره ولی  از ۱سال به بعد که دیگه همه چی میخوره شب سیرش کنی  دیگه کمتر شب بیدار میشه

ممنون عزیزم ببخشید شیر شبو از چندماهگی باید قطع کنیم پسر من الان پنج ماه و نیمشه

اگر به علم روز اعتقاد دارید 

پایان چهار ماه شیر شب میگن قط بشه. بخاطر اهمیت خواب کودک که تنظیم و طولانی مدت تر بشه و استراحت معده کودک. 

البته من بخاطر شرایطم نتونستم. 18 ماهگی کلا شیر شب و روز قط کردم. 

بچه ی اولتونه؟ببین بچه که بیفته به غذا سیر میشه دیگه کمتر میاد سمت شیر فقط از روی عادت میاد،به نظر م ...

اره عزیزم بچه اولمه الان پنج ماه و نیمشه الان شبها تقریبا دوبار بیدارمیشه 

ده شب میخابونمش ۲ شب و پنج صبح بیدار میشه

پس تا یکسالگی موردی نداره 

اگر به علم روز اعتقاد دارید پایان چهار ماه شیر شب میگن قط بشه. بخاطر اهمیت خواب کودک که تنظیم و طولا ...

الان پسر من پنج ماهشه ولی ده شب که سعی میکنم بخابونمش تا ۲/3شب میخابه اما بعد بیدار میشه شیر میخوره 

دوباره پنج و نیم صبح بیدار میشه 

اگر به علم روز اعتقاد دارید پایان چهار ماه شیر شب میگن قط بشه. بخاطر اهمیت خواب کودک که تنظیم و طولا ...

چهارماهگی که خیلی کوچولوان هنوز 

این دفعه که برم دکتر از دکترشم دقیق بپرسم ببینم چی میگه