2777
2789
متخصص داخلی برو اول

همون عمومی میشه اینی کگفتی

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
پریودم چی؟حس میکنم تنبلی تخمدان دارم بنظرت اونم میتونه اوکی کنه؟

گلم نهایتا داروی هورمونی میدن ومتفورمین میدن که هردو مضره برای بدن وبرای موهای زائدت هم فایده وچاره ای پیدانمیکنن 

چون رفتم اینوو میگم فقط پریودم تاوقتی دارو میخوردم منظم بود قطع میکردم مث قبل دارو اذیت میکرد تهوع داشتم شکم پهلوم چربی پرشد چون چاق میکرد قرصه بارهاتغییردادم بی فایده بود تااینکه بعد کلی تحقیق دکترطب کل نگر بهم پیشنهادشدوالان۳ساله راحت زندگی میکنم موهای زائدم دیگه درنمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر طب کل نگرمعمولا انلاینن دکترعلم بروز هستش ینی من هنوز ندیدم مطب داشته باشن اما برای تنبلی تخمدا ...

عزیزم چنین دکتری رو میشناسی معرفی کنی؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

زنان 

اما نیاز نیست خودم میخای بهت بگم ؟؟ چون همونی پول ویزیت ک میخای بدی دکترر همونو بیمه کم میکنه

Cbc

فریتین 

Tibe

Fe

ویتامین دی

ارمایش هورمونی 👇🏻ک برای علت اینکه بدونه نامنظمی پریود چیه

Tsh

Prolactin 

Lh

Fsh

عزیزم چنین دکتری رو میشناسی معرفی کنی؟

اینکه من خودم ازش مشاوره گرفتم دکترپرنیان بودن اما نیلوفر هم خوبن داخل اینستا هردوشون پیج دارن ومن ازهردوشون مشاوره گرفتم عالین

پرنیان خانوم دکترهستن

اما نیلوفر دوره دیده هستن ودکتر نیست 

اینکه من خودم ازش مشاوره گرفتم دکترپرنیان بودن اما نیلوفر هم خوبن داخل اینستا هردوشون پیج دارن ومن ا ...

ممنون عزیزم🌷

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

موی زائد نامنظمی پریود 

از تنبلی تخمدان ه

باید اصلاح سبک کنی 

هفته ۴ روز باشگاه برو بدنسازی پیلاتس و...

قند شکر  کلا حذف کن خرما مویز جایگزین کن 

ویتامین دی باید بالا ۵۰ ۶۰ باشه 

چربی سرخ کردنی کلا حذف 

روزانه ۸ لیوان آب بخور 

پیاده روی کن 

استرس دور کن 

ورزشششششششش

غذای طبع گرم زیاد بخور 

صبحونه ارده شیره عسل کنجد خرما زیاد بخور 

موقع ظرف شستن پیش بند بیند 

در آخر پیج mama mahdis فالو کن دوره اصلاح سبک بگیر مو به مو انجام بده 

نه متخصصه

اها مرسی ازت الان زدم اسنپ دیدم هم مشکل زنان و هم غدد رو زده تشخیص میدن

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
موی زائد نامنظمی پریود از تنبلی تخمدان هباید اصلاح سبک کنی هفته ۴ روز باشگاه برو بدنسازی پیلاتس و... ...

مرسی عزیزم ولی انجام دادن ی سری ازاینا ک گفتی واقعا سخته

زنان اما نیاز نیست خودم میخای بهت بگم ؟؟ چون همونی پول ویزیت ک میخای بدی دکترر همونو بیمه کم میکنهCb ...

مرسی عزیزم اینو نشون ازمایشگاه بدم؟

من بیمه هم نیستم متاسفانه