2777
2789
عنوان

همونیم که رفتم پیش ماما برای گواهی 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد یه خانم افتادم دوتامونم رفته بودیم من از خونریزی اونم برعکس با خواهرشوهرش اومده بود گریه میکرد که خون نیومد همسرش ناراحته و دعوا شده بینشون

اه چقدر بده زن بودن😔واقعا ناراحت کنندس این افکار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

من قبل ازدواجم دکتر گفت نوعت حلقوی و امکان خون کمه . اوائل رابطه از درد میمردم در این حد که مرگ رو میدیدم ولی دریغ از یک قطره خون.... همیشه رابطه دردناکه تااینکه الان بعد ۳ سال متاهلی هرازگاهی خون میاد ازمایش و معاینه هم شدم و زخم نداشتم . اصلا ربط به بکارت نداره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بخدا بعضی دخترا فکر میکنن یه پسر که میاد میگیرتشون باید خودشون برا پسره پر پر بکنن

واقعا بعضی خونواده ها رسمشونه ربطی به دختر بیچاره نداره، باااید اینکارو بکنن

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

یاد یه خانم افتادم دوتامونم رفته بودیم من از خونریزی اونم برعکس با خواهرشوهرش اومده بود گریه میکرد ک ...

زن بودن اینجا توی این جامعه برای بعضیا خیلی خیلی سخته‌ ولی بعضیام هستن از مردا ازادانه تر زندگی میکنن، عدالتِ زندگیو ببین تو رو خدا...

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

من تورو درک میکنم منم از کلاس پنجمی ک فهمیدم چنین چیزی هست فوبیا گرفتم ک نکنه مال من خونریزی نداشته باشه آخه خیلی سخت میگیرن و آبروی طرفو میبرن 

همشم استرس داشتم وقتی نامزد کردم همش ب شوهرم میگفتم اگه خون نداشته باشه چکار می‌کنی و فلان و اونم می‌گفت من می‌دونم تو دختر پاکی بودی خونم نداشته باشه مهم نیست ب کسی نمیگم که اما دیگه مشکوک شده بودم اونم تا اینکه وقتی عروسی کردیم تو اولین رابطه مون انقد خونریزی داشتم تا دو هفته ادامه داشت مثه پریود بود 

چه سمی بودم من🥲

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

واقعا خنده داره هیچوقت حاضر نیستم زیر بار همچین خفتی برم برا نر جماعت

عزیزم بخاطر مردا نیست بخاطر آبروی خودمونه تو کشور ما ب این موضوع خیییلی اهمیت میدن آدم زورش میاد آش نخورده و دهن سوخته،هایمن بعضی خانوما حلقویه و تو رابطه داره پاره نمیشه کش میاد فقط و در نتیجه خونریزی هم وجود ندارد و فقط با زایمان طبیعی از بین میره، فکرشو بکن ی دختر اینجوری باشه تو اولین رابطه با شوهرش خون نیاد اون شوهر احمق حتی اگه ب کسی چیزی نگه تا ابد ب زنش سرکوفت میزنه من دیدم ک میگم،یکی از همکلاسی هام شوهرش متولد ۷۸ بعد شرایطش اینجوری بود می‌گفت هروقت دعوامون میشه میگه من تورو قبول کردم تو معلوم نبود قبل من تو بغل کی بودی ک بکارت نداشتی و فلان 

هرچی ام بخواید روشنفکر بازی در بیارید دید مردم جامعه ما الخصوص مردا همینه 

حتی بزرگترامونم 

من خودم اعتقادم بر اینه ک پسری ک خودش رابطه داشته دوس دختر داشته لیاقتش یکی مثه خودشه و آدمای پاکم لیاقت آدم پاک دارن متاسفانه اینجا برعکسع آدمای ناپاک قسمت آدم پاک میشن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم بخاطر مردا نیست بخاطر آبروی خودمونه تو کشور ما ب این موضوع خیییلی اهمیت میدن آدم زورش میاد آش ...

مد این‌ گواهی ها رفته شاید تو شهرهای کوچیک هنوز این رسم مسخره باشه 

همینجوری دارم گریه میکنم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

ای کاش منم قبل ازدواج نی نی سایتو میشناختم چار نفر ادم راهنماییم میکردن هرکی ک ب دردم نمیخوردو پرت میکردم اونور  شما مجردا خیلی خوش شانسین ک الان نی نی سایتو دارین راهنمایی بگیرین مث ما سرتون تو برف نیست 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
زن بودن اینجا توی این جامعه برای بعضیا خیلی خیلی سخته‌ ولی بعضیام هستن از مردا ازادانه تر زندگی میکن ...

واقعا😣😣😣

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁