2777
2789
عنوان

همونیم که رفتم پیش ماما برای گواهی 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 60 پست

خون اومدن هیچ ربطی به باکره بودن یا نبودن نداره کاش اینو یه روزی مردم درک کنن.

من خودم  بار اول حتی یه قطره خونریزی نداشتم اما یه بار بعد سال ها بر اثر فشار خون اومد.

اون چیزی که عامل خون ریزی میشه پاره شدن مویرگای دیواره ی واژنه که بر اثر خشکی واژن و مهارت کم طرف مقابل و سفت شدن عضلات و فشار شدیده که حتی ممکنه بعد صدمین بار هم اتفاق بیفته ممکنه بار اول هم اتفاق نیفته.

هایمن رگ خونی نداره که بخواد خون ریزی کنه و وقتی خون ریزی نکنه یعنی درست بوده و خون اومدنه که باید عجیب باشه.

اینا رو ماما نگفته بهت.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

بخدا بعضی دخترا فکر میکنن یه پسر که میاد میگیرتشون باید خودشون برا پسره پر پر بکنن

تا اینا هستن روند پیشرفت همینجور کند پیش میره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینا هستن روند پیشرفت همینجور کند پیش میره

تاپیکاش کلا عجیبه 

مثلا رفته از خونه فیلم گرفته برای نامزدش فرستاده که بگه ما شرایط نداریم مهمونی بیاین 

کلا کاراش خیلی بچگونست

آره دقیقا 

بخدا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خون اومدن هیچ ربطی به باکره بودن یا نبودن نداره کاش اینو یه روزی مردم درک کنن.من خودم بار اول حتی ی ...

دارن از این موضوع پول درمیارن. احمق نیستن بگن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

عزیزم داری کشش میدی تمومش کنتاپیک قبلیتو دیدم بنظرم یاد بگیر هرچیزی رو نری به نامزت بگی مزه مزش کن ا ...

من چون خودش گفته بود ی سر به ۴ تاتاپیک جدیدش زدم کلا نرمال نیستن انگار. اون از خواهرش اون از مادرش اینم از خودش.

چرا ی دختر بچه از کلاس شش باید نگران اون موضوع باشه؟؟؟!!! میگه ۲۱ سالشه ولی مثل دختربچه های ۱۳,۱۴ ساله اصلا نمیدونه باید چه حرفی رو کی کجا و چطور بزنه.امیدوارم ناراحت نشه ولی این زندگی نمیشه که.مادرش از همین الان از مادرشوهره خوشش نمیاد اون احترام گذاشته  زنگ زده سوغاتی بیاره اینا گفتن نه.

والاچی بگم.

به ما که ربطی نداره فقط شاخ درمیارم چیزای خیلی عجیبی تواین سایت میخونم

من چون خودش گفته بود ی سر به ۴ تاتاپیک جدیدش زدم کلا نرمال نیستن انگار. اون از خواهرش اون از مادرش ا ...

چی بگم. ایشالا بالغ بشه

دارن از این موضوع پول درمیارن. احمق نیستن بگن

بله می دونم.

متاسفانه این موضوع شده منبع درآمد.

میلیون میلیون پول می گیرن برای ترمیم...

از اونور پول ویزیت...پول گواهی و....

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......