2777
2789

نمیدونم چرا بااینکه میدونم خودش آشنا شد خودش خواست بیاد جلو خودش همه همکارا رو خبر کرد که با من صحبت میکنه بعد زد زیر همه چیز بااینکه من سرترم ازش ولی....ولی گفت رفت خواستگاری یکی که خوشکلتره. 

من ناراحت نیستم که از دستش دادم فقط دلم شکست چون اعتماد کردم و ترسام و غمهام و ضعفام و خیلی چیزا رو بهش گفتم فکر میکردم فرق داره فکر نمیکردم اینجوری بشه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگذره عزیزم.مردا همینن. نمیدونم برای چی وقتی کسی رو نمی‌خوان بهش امید میدن و ادای عاشقی رو درمیارن

دیشب گفتم سلام. جوابمو نداد. گفتم امتحانت چطور بود؟ جواب نداد گفتم خوبی؟ گفت سرم درد میکنه ظهرنخوابیدم گفتم چرا الان بخواب. گفت مهمون داشتیم بعد رفتیم خواستگاری

حتی کارماش‌ هم برا ماست آدمی ک ظلم می‌کنه ک چیزیش نمیشه

دقیقا. باور کن خودش اومد. حتی رفت به همکارا گفت بش گفتم صبرکن بذار ببینیم اصلا آدم همیم یا نه. حتی زنگ میزد من تازه از سرکار برگشته بودم خودش هنوز سرکار بود میگفتم خداحافظ به کارت برس میگفت کار که ازتو واجب تر نیست

من درگیر آدمی شدم خودش داغون، خانواده و خاندادن بی ریشه، بد دهن و بدذات، نه تیپ نه قیافه نه هیکل هیچی نداشت.

خودش اومد جلو، خودش اصرار داشت، بهم اعتماد بنفس میداد، بهم توجه میکرد.

دید گول خوردم ریز ریز بهم صدمه میزد، از زخم زبون بگیر تا تو کار سواستفاده میکرد منم ساده بودم نمیفهمیدم.

من اینا رو فهمیدم، یجایی خودم دیگه قهوه ایش میکردم.

خواستگار داشتم یجوری رفتار میکرد که با منه ولی هیچوقت پیشنهاد نمیداد.

باقهر میکرد نازمو میکشیدم در صورتی که نه میگفتم اون دوست پسرم نه پیشنهادی از طرفش شد.

اگه این مشخصات رو تقریبا مثل من داره بهت بگم خوش بحالت داره میره، آب هم بریز پشتش بگو دیگه نیای ها...

اینا خودشیفته ان برو در موردشون اطلاعات کسب کن.

اون اطلاعات هم که بهش دادی برای پیدا کردن نقطه ضعف و ضربه زدن بود.

خدا رو شکر کن خودش رفت اگه میموند بدبخت عالم میشدی