2777
2789
عنوان

حس می‌کنی افسرده ای بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست
چندین بار دکتر رفتم برام قرصهای افسردگی نوشتن،یه‌مدت مصرف میکردم بهم نساختن،قطع کردم،هیچ چیزی شادم ن ...

آهنگ گوش کردن کمکی نمیکنه حقیقتا

من حال بدم جز با معنویات درمان نمیشه

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندین بار دکتر رفتم برام قرصهای افسردگی نوشتن،یه‌مدت مصرف میکردم بهم نساختن،قطع کردم،هیچ چیزی شادم ن ...

دکترتون رو عوض کنید 

کلی دارو هست بلاخره یکیش میسازه مشاوره برید حیف از عمره که به افسردگی و کسالت و بی حالی بگذره 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

آهنگ گوش کردن کمکی نمیکنه حقیقتامن حال بدم جز با معنویات درمان نمیشه

آهنگ گوش دادن ایجاد لذت می‌کنه به طور موقت ولی ایجاد شادی درونی نه 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

تیروئید ندارم ویتامین دی هم خوبه البته بعضی وقتا یادم میره ماهی ی بار ویتامین دی رو بخورم 🤔 انگار میگن با غذای چرب باید بخوری با آب بخوری جذب بون‌نمیشه دفع میشه و از این حرفا

منم هی یادم میره با غذا بخورم

وای نه عزیزم ،من خوردم بدتر شده بودم،قطعش کردم

ادما متفاوتند به خیلیا میسازه 

دکترتون رو عوض کنید کلی دارو هست بلاخره یکیش میسازه مشاوره برید حیف از عمره که به افسردگی و کسالت و ...

دقیقا‌،پیش بهترین روانپزشک و متخصص رفتم تاثیری نداشته،من بدنم طوریه که بعضی قرصهای بهم نمیسازه و حالمو خرابتر میکنن

من کمبود ویتامین Dدرمان شده، مشکل تیروئیدی هم ندارم ولی بازهم بی حوصلگی و بی‌حالی دارم. البته فکر می ...

اهن و زینک هم تاثیر گذران البته این بخش زیستی داستان بود و باز هم نه همش بعضی افراد به دلیل مشکلات زندگی دچار افسردگی میشن بعضی هورمون سروتونین شون کلا کم ترشح میشه .....

اهن و زینک هم تاثیر گذران البته این بخش زیستی داستان بود و باز هم نه همش بعضی افراد به دلیل مشکلات ز ...

خانم روانشناس ببخشید درخواست دادم منم این سوالو داشتم تاپیک زدم ولی زده به زودی منتشر میشه چرا ؟

آهنگ گوش دادن ایجاد لذت می‌کنه به طور موقت ولی ایجاد شادی درونی نه

با وابستگی که به اهنگ داشتم، چند سال پیش مستندی دیدم که اهنگ سطح یک سری هورمونها رو بالا میبره یکدفعه، و احساس لذت و هیجان میاد و همونطور یکدفعه و با شدت بیشتر سطحشونو پایین میاره و بعد از مدتی فرد دچار افسردگی میشه

از وقتی جایگزینشو صوت و پادکست و... کردم حالم خیلی بهتره و خیلی مفیدتره برام شکر خدا.

مستند ایرانی نبود، لاتین بود یادم نمیاد کدوم کشور. 

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍