2777
2789
عنوان

همسرای شما هم اینطورین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بابا حساس نشو

نمیدونم چه واکنشی باید نشون بدم خوشم نمیاد ازین کارش

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

نه.ولی داداشم این جوره که اونم به پدربزرگم رفته.

مثلا یه مسئله رو با آب و تاب بیشتری تعریف میکنه که باحال تر باشه و بهتر به نظر بیاد، دروغگو نیستا، گاهی جو میده انگار😅

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

اره😂من چیزی نمیگم بخوره تو پرش

منم فک کنم باید سکوت کنم

برعکس ازمردای چاخان متنفره باهاشون سرد برخوردمیکنه وپست سر فحششون میده

مثلا یه مسئله رو با آب و تاب بیشتری تعریف میکنه که باحال تر باشه و بهتر به نظر بیاد، دروغگو نیستا، گاهی جو میده انگار😅

وقتی اونجوری نیست چرا باید تظاهر کنهفردا هم‌چیزی بشه کسی حرفشو قبول نکن انجام‌ بده بعد اصلا میدون شه ...

دیگه عادتشونه همه جا همینن ...فکر نکن اینجوری صایع بکنی اونم ترک میکنه بلکه ازت دورتر میشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
مثلا یه مسئله رو با آب و تاب بیشتری تعریف میکنه که باحال تر باشه و بهتر به نظر بیاد، دروغگو نیستا، گ ...

دقیقا ....حالا از خانواده ی زنش میگه از فک وفامیلاش جو میده میبینی زنش از اونور میگه امیر چاخان نکن 😅یا میبینی چشاش چهارتا شده زنش باز امیر شروع کرد

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نه اگه ام چیزی گفته همچین احساسی نداشتم که داره قپی میاد

من خیلی حساسم زود متوجه میشم

کاش اینطوری نبودم

باور کن نصف کسایی که میگن نه شاید فقط متوجه‌ش نشدن و بیخیال ازش عبور کردن چون اهمیت زیادی نداره، ولی من روش کلید میکنم

اره همه شون همینن ولی شدتش کم و زیاده

منم همین احساسو دارم، خیلیم چاخان نمیکنه‌ها

بعضی چیزا که اصن مهم نیستن‌و اینطوری میگه

باید از سرش بندازم کم کم😅

من مجردم ولی رلم اینطور نیست گاها از اشپزیش برام تعریف میکنه🥲😂

من با همسرم ۴ سال دوست بودم، الان که ازدواج کردیم گاهی این حس بهم دست میده

حالا همه مثل هم نیستن منظورم اینه آدم توی زندگی بیشتر با خصوصیات جزئی طرف آشنا میشه

مثلا یه مسئله رو با آب و تاب بیشتری تعریف میکنه که باحال تر باشه و بهتر به نظر بیاد، دروغگو نیستا، گ ...

خب اینا دوست دارن تعریف و تمجید بشن.

حالا پدربزرگ من کلاً چاخان می کرد تخیل سازی می کرد عجیب جوری که باورمون می شد.🤣🤣نویسنده های خوبی میشن این جور آدما.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......