2777
2789
عنوان

می گن نباید دعا بد واسه کسی بکنی ولی امیدوارم چینیا

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 35 پست
خب آنفولانزا ک همیشه و هرسال هستهمین الان پسرخودم درگیر انفولانزاست🤦‍♀️

خب همین ، مثلا آنفولانزا قوی تریه و موندگاریش بیشتره

مثل کووید کشنده و خطرناک نیست 

تا الان البته!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂😂😂😂

والا دو میلیارد نفرن بمیرن جا برای همه باز میشه 😂

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اگر بازی جدید راه نندازن مثل کرونا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یک تئوری دیگه هم هست که میگن روسیه میخواد مریضی جدید راه بندازه ، تا دولت ترامپ رو ضعیف و درگیر کنه.

هیچی معلوم نیست واقعا 

الان اوضاع خوبه حداقل ، خداوند فردا رو به ما ببخشه.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎